Evet Merhabalar sevgili forumdaşlarım, hocalarım, abilerim . Bugun itibariyle aylardır beklediğim biricik ekran kartım Asus GTX 780 Direct CU II'ye kavuşmuş bulunmaktayım. Oncelikle urunu Vatan Bilgisayar'dan aldım fakat alma aşaması biraz garip oldu. Aslında ben karttan umidi kesmiştim ve onumuzdeki hafta sonu toplayacağım sisteme Gigabyte'ın modelini almayı duşunuyordum. Fakat Vatan'ın internet sitesinden yinede "Urun internet şubesine ya da Soğutozu Vatan Şubesi'ne geldiğinde beni e-posta ile bilgilendir." tarzından bir şey yapmıştım. Ve beklemede idim fakat ne olur ne olmaz mantığıyla bugun yine de Vatan' internet sitesine girip baktığımda urunun Ankara Soğutozu'nde(Ankara'da yaşıyorum) stoklarda bulunduğunu gordum, oncelikle Vatan'ın kuracağı bilgilendirme sistemine ağızıma geleni soyledikten sonra şubeyi arayıp urunu ayırttırdım. Kısa bir surede de maddi işleri halletikten sonra urunu aldım. Acıkcası daha once internet şubesinde veya başka şubelerde daha once satışa girdi mi bilmiyorum bilen varsa yorum atarsa mutlu olurum biraz merak ettim de . Her neyse, urunu aldığım fiyat benim beklentime oldukca yakın olan 2.047 TL idi. Sanırım şimdi sizi kutu acılış videosu ile baş başa bırakabilirim fakat şimdiden soyleyeyim ışık biraz kotu bir de daha geniş acıdan alamdım uzgunum masanın ustune kitap koyup onunda ustune telefonu koydum. Bide son olarak kartı naylona benzer kabından cıkaracak kadar cesaretim yoktu. Elim terler falan ya da statik elektrik falan sorun cıkarır. O yuzden bir şey yapamadım ozur dilerim .

Not: PC'yi haftaya toplayacağım o zaman bundan kat kat daha detaylı bol testli videolu bir konu acmayı duşunuyorum.

İyi Seyirler