Başlıkta da gorulduğu gibi, coğunlukla cıkacak olan battlefield 4 icin bazen ise far cry 3 oynamak icin bir sistem toplamak istiyorum.Cıkmamış oyun icin pc toplatmak biraz garip geliyor olabilir ama tanıtım videosunun HD 7990 cf, 12 GB GDDR5 RAM, 3K cozunurluk (3200*2000) 1080p video cekerken 60 fps olduğu yazıyor.(This is the monster PC that ran the Battlefield 4 demo)Ama bf3 multiyi cok iyi bir şekilde oynatacak bir sistem de soylebilirsiniz. Ayrıca oyun amd destekli gelecekmiş.Benim aklımda GTX680 almak vardı ama oyunun amd destekli gelmesi,fiyatının daha duşuk olması,3GB olması ve o.c ile iyi sonuclar elde edilmesi HD 7970'e yonelmeme sebep oldu.Bf4'u high'da akıcı oynamak istiyorum msa,aa gibi ozellikleri kısabilirim hatta 0'a cekebilirim.Ekran kartımın uzun vadede de iyi olması icin en az GTX680 veya HD7970 duşunuyorum.
Hatta aklımda bu model var (http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8886)

Okuduğuma gore tek ekran kartı daha iyidir diyorlar ama 7950 cf (VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - HD7950 PCS+ GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart) yapsam 1370 liraya cok iyi bir performans alabilirim gibi gozukuyor.(Gigabyte GeForce GTX Titan - Benchmarks: Battlefield 3, Crysis 3)

Bilgisayarı toplar toplamaz o.c. yapmak istemiyorum omru azalmasın istiyorum ama 2-3 sene sonra fps artsın diye yapmayı duşunebilirim ama daha once hic yapmadım.

Ben sadece aklımdaki ekran kartlarını yazdım illa bunlar olmak zorunda değil.İşlemci,ram,anakart,kasa hakkında bilgim yok.