MSI TWIN FROZR almaya karar verdim. Yarın yani pazar gunu alacağım. Fakat aklımda ekran kartı sığmayacak diye milyonlarca şuphe vardı. Fakat kasayı actığım bir şey fark ettim. Şimdi normal ekran kartımın takılı olduğu slota ekran kartını takarsam RAM'ler engelleyecek diye korkuyordum. Fakat bir ara dikkatime takıldı ve başka bir pci express x16 slotundan ekran kartının ilerisinde de gordum. Sizce orayada takılabilir mi ? Oraya takılırsa kafamdaki tum sorular silinecek cunku hic şekilde ekran kartının onunu bir şey kesmeyecek. Fakat guney koprusunun ustune gelecek gibi duruyor bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum.
SORU 2: Şimdi bir diğer sorumda benim guc kaynağım maksimum 525W. Sizce bu PSU bu ekran kartına yetecek mi ? Fakat bir şey gordum anakartın uzerindeki pci x16 slotunda 75W yazıyor. Eğer 75W guc verirse benim ekran kartına yetersiz kalır cunku benim ekran kartı 150W civarında. Ama tahminimce PSU'dan bir kabloyla alacak. O kabloyuda bilmediğim icin internette birkac videoda gorduğum videoda ve boşta olan bir tek o olduğu icin resme bir siyah kablo koydum. Sizce bu ekran kartı guc kaynağı mı ?