Arkadaşlar birkac gundur takip eden varsa ekran kartı araştırıyorum son olarak zotac GTX660 Ti almayı duşunuyordum. Uygun fiyatından dolayı. Aslında kartını Mr_Yamyam abi bana MSI onerdi fakat kasayı sığması zor olacağı icin Zotac'a yoneldim. Fakat biraz duşundum ve karşılaştırma yaptım. Zotac GTX 660 ile Zotac GTX 60'ın arasında tek fark DirectX 11.1 olması ve aradaki 13 farkla cekirdek hızı. Arada 100 lira fark var. Şahsen beni rahatlatacaktır. Mr_Yamyam abi bana Zotac gtx 660'ın cok performanslı olmadığını soyledi fakat sonra GTX 660 ti onerince Mr_Yamyam abi haric herkes olumlu yorum yaptı.

Şimdi aradaki tek durum MSI nasıldır ? Bunların hepsini gecer mi ? Cok kısa bir farkla ekran kartı sığacak gibi duruyor. Fakat hala Zotac duşunuyorum fakat dediğim gibi arada az buz bir fark var. Yani Mr_Yamyam abi gtx 660 performanssız dediyse buyuk bir ihtimalle bu da performanssız. Zaten Amp değil. Aklıma şu an MSI gelip gidiyor. İşi sizin tecrubelerinize bıraktım. Birazda MSI neden almak istiyorum ben antalyada yaşıyorum ve stokta sadece antalyada var. Zotac GTX 660 Ti Antalya'da yok buyuk bir ihtimalle getirteceğim. Sabırsız olduğum icin hemen almak istiyorum. Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.