Merhaba yaklasık 1 hafta once sıfırdan bilgisayar topladım. Bilgisayarın icindeki tum parcaları Vatan Bilgisayar'dan, sadece kasa dışını xPredator'u hepsiburadan.com'dan aldım. Guc kaynağım dun elime ulaştı taktım ve 2 saat sonra bilgisayar, RAM 60 dereceye cıktı uyarısı verdi. Hemen bilgisayarı kapatıp, yan kapagı actım. Biraz beklettikten sonra tekrar actım ve guc kaynağından dumanlar cıktı. Xpredator'un anakarta bağlı fan kontrolcusunun kablosu erimeye basladı ve anakarta takılı olan yere kadar eridi.
Hemen kapattım bilgisayarı. Guc kaynağı dun elime ulaştı. Diğer tum parcalar da 1 haftalık. Kasa haric tum parcalar Vatan Bilgisayar'dan. Kasa da hepsiburada'dan alındı. Hepsi garantili ve faturalı. Vatan Bilgisayar'ı aradım, kasayı Vatan'dan almadığınız icin değisim yapılamaz galiba ama siz kasayı ve icindeki parcalarla getirin şubemize, guc kaynağını firmaya gonderip, kontrol ettireceğicez falan dediler. Bu durumda ne yapmam lazım ?
Acaba bu fan kontrol kablosu neden eridi ? Anakarta bağlı olduğu guc kaynağı tarafından olan bir sorun olması lazım. Tum parcalarımı değiştirmek zorundalar galiba. Lutfen bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olmanızı rica ediyorum.