Oncelikle şunu belirteyim bende datron adsl siyah kucuk kutu bi modem war .. 4 girişi war ben usb den bağlanıyorum ve bu modemi alalı 2 yıl oldu ..
Şu an bursada oturuorum ve burda modemi kullanalı 4 ay oluyo + binada cok duşuk voltajlı elektrik war .. 2-3 aydır her akşam saat 17:00 - 17:15 arasında int deki 2 ışık sonuo akşam 22-23 de gelio ve oğlen 1 de falan da bazen gidio ama arada gelio bu duzenli dewam edio..

son 2 haftadır hergun ttneti arıoruz hergun kayıt yaptırıoruz adamlar geliolar alttan bakıolar kablolara snra modeme bakıolar evet problem wardı yaptık diolar sonra gidiolar sorun gene dewam edio bu bole hep suruyo int de işimiz olmasına rağmen ..
bide dedilerki sizin modeminiz arızalı goturduk modemi yaptırmaya ordan baktılar sağlam dediler zaten bişi olsa bile hergun 5 imi beklicek gitmesi icin sacma biraz bu ..

akşam 17.00 de modemde sonen ışıklar
Power Dsl PPP Ethernet
* * * *

tam 5 olunca dsl le ppp sonuo akşam 11 e kdr surekli dsl yanıp yanıp sonuo arada gelio 5-10 dk snra gene gidio .

Boyle olayla karşılaşan veya yardımcı olabilecek warsa yardımlarını bekliyorum..