Arkadaşlar ben bu yaz kampanyasından airties Rt-205 kablosuz modem aldım. Bir turlu internette gezinemiyordum ikide bir donma yapıyordu bircok web sitesi acılmıyordu nerdeyse bilgisayara format cekecektim. ama sorun modemlerin firmware lerinin eski olmasında imiş firmware yi modemin icine girip guncelle derseniz problem ortadan kalkıyor UNUTMAYIN
hala yapamazsanız mesaj atın bana

sorunun cozumu basit 192.168.2.1 ile modemin icine giriyosun. daha once airtiesin sitesinden guncel firmwareyi indirmiş olmalısın. daha sonra firmware yi guncelle deyip gozat ile dosyanın(guncel firmware dosyası) yerini belirtip guncelliyosun problem kalmıyor.

kesinlikle problem cozuluyor tabi bu airties rt-205 kablosuz modemler icin gecerli. aksi takdirde bi web sayfası acılırken bağlantı donuyor ve hic bir sayfaya bağlanamıyorsun. sadece modemi ac kapa yaparsan gecici cozum oluyor.....

bu arada bilg. acılması ile otomatik acılan durum-sayac ın altındaki BİLGİ idi heralde onun icindeki modem yazılımını guncelleden yapmayacaksın YANLIŞLIK YAPMA.

192.168.2.1 ile modemin yazılımına gir ana sayfada başlıkların birinin icinide "firmware guncelle" var oradan guncelleyeceksin ama once airtiesin sitesinden guncel firmware dosyasını indirip gozat ile o dosyayı gostermen lazım. sonra problem ortadan kalkıyor dediğim gibin bu airties RT-200 kablosuz modem icin gecerli

arkadaş bağlanıyor deyip hic bi sayfaya bağlanmıyodu başka bi sekmeyle google sayfasını bile acmıyodu donduğu zaman. az kaldı format atacaktım bilgisayara zati format ata ata yaprak gibin inceldi harddiskim.