Arkadaşlar merhaba, oncelikle konuyu yanlış yere actıysam affola forumda yeniyim.
Sorunum yeni bir bilgisayar aldım. Bilgisayar elime geldi kurdum gerekli programlar her şey tamam. PC ilk 3-4 gun sessiz sessiz calışıyordu, ardından yavaş yavaş ses cıkarmaya başladı. Bu kasadan gelen ses tozlanmadan mı kaynaklıdır, başka bir sorundan mı kaynaklıdır ?
Sorunum bilgisayarı her kapattığımda kasanın icindeki tum parcalar birden duruyor ve bilgisayar tam kapanırken hoparlorden "PAT" diye bir ses geliyor. Bu PC'yi her kapattığımda oluyor bu bir sorun mu veya normal bir şey midir?
Sorunum herkes bununla ilgili konular acmış ama doğru duzgun cevap verilmemiş inşallah burada aradığım cevabı bulurum. Bilgisayarımın dxdiag'tan sistemime baktığımda 4044'luk bir ekran kartı olduğu gosteriliyor. CPU'dan baktığımda ise 2048 ayrılmıs video belleği olarak gosteriliyor. Oyunlarda da 2048 lik bir kısmını kullanıyor, BIOS ayarlarıyla ekran kartını yukseltmek mumkun mu, bunun da yanıtını verirsen cok sevinirim teşekkur ediyorum.