Arkadaşlar, konuya değinmeden once şunu belirtmek isterim, siteye kayıt olduğum sure zarfında ne kadar konu actıysam, hepsinde turkce kurallarına uymadığım dolayısıyla 4-9'gun gibi surelerle uzaklaştırıldım, turkce oğretmeni olmasamda elimden geldiğince yazıma dikkat ediyorum, acıklayıcı olarak yazdığım konu başlıklarını, değiştiriyorlar ve tamamen alakasız konu başlığı haline getiriyorlar duzeltmeymiş! Sonra 4-6'gun site ici mesaj haklarımı vs, kısıtlıyorlar, hepimiz en az siz kadar TURK'uz bir virgul koymayı unuttuk diye 3-9 vs, insanları engelliyemezsiniz !
Lutfen duyarlı olalım, bir Turk olarak hepimiz guzel turkcemizin arkasındayız, fakat insanlık halidir bazen acil olarak konu acmamız gerekebiliyor, ve noktalama işaretlerini vs, gozden kacabiliyor, sonucta roman, dergi, kitap, yazmıyoruz tek bir hatada bu bedel hic hoş değil!
Evet şimdi sorumu sormak istiyorum, bilirsiniz ki nvidia GTX 970' serisinde coil whine sorunu cıkmıştı. Bu sorun ortadan kalktımı acaba? Yani yeni uretim serilerde bunun onune gecmişler midir ? Gtx960, Gtx970'ten sonra cıktı, ve coil whine sorunu yaşayan yok sanırım sırf bu yuzden Gtx970' serisine hatta 900'serisine ısınamadım.. Teşekkurler.