Herkese iyi Sosyaller, benim sorunum işlemcimi değiştirdikten sonra başladı. Dun R5 2400G işlemcimi R5 5600 ile değiştirdim. İlk başta bilgisayar acılmadı, eski işlemciyi takıp (R5 2400G) BIOS'u guncelledim. Temiz kurulum yaptım, suruculeri guncelledim, softwareleri kurdum, her şey on numara fakat ''herhangi bir oyuna girdiğimde bilgisayar reset atıyor.'' Stres testi yaptım, ısınma sorunu yok.

Bilgisayar stres testinde reset atmadı, kasa cok sıcak hava da uflemiyor. RAM'leri test ettim, yeni aldığım CPU'yu stres testine tabii tuttum yine sorun yok. Tum ekipman ve donanım eski işlemcim de kullandığım ile aynı. 650W +80 Silver PSU var yetmesi lazım. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı?

Anakart: MSI B350 PC Mate.
GPU: ASUS NVIDIA GTX 1060 6 GB Dual.
CPU: R5 5600.
RAM: 4x4 3200MHz Adata XPG Gammix.
M.2 SSD: 1 adet.
SATA SSD: 1 adet.
LED'li fan: 5 adet.
PSU: Xigmatek 650W +80

thelordofs59 dedi:
Herkese iyi Sosyaller, benim sorunum işlemcimi değiştirdikten sonra başladı. Dun R5 2400G işlemcimi R5 5600 ile değiştirdim. İlk başta bilgisayar acılmadı, eski işlemciyi takıp (R5 2400G) BIOS'u guncelledim. Temiz kurulum yaptım, suruculeri guncelledim, softwareleri kurdum, her şey on numara fakat ''herhangi bir oyuna girdiğimde bilgisayar reset atıyor.'' Stres testi yaptım, ısınma sorunu yok.

Bilgisayar stres testinde reset atmadı, kasa cok sıcak hava da uflemiyor. RAM'leri test ettim, yeni aldığım CPU'yu stres testine tabii tuttum yine sorun yok. Tum ekipman ve donanım eski işlemcim de kullandığım ile aynı. 650W +80 Silver PSU var yetmesi lazım. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı?

Anakart: MSI B350 PC Mate.
GPU: ASUS NVIDIA GTX 1060 6 GB Dual.
CPU: R5 5600.
RAM: 4x4 3200MHz Adata XPG Gammix.
M.2 SSD: 1 adet.
SATA SSD: 1 adet.
LED'li fan: 5 adet.
PSU: Xigmatek 650W +80
Genişletmek icin tıkla...

Ya Logitech software ya da Corsair softwareden dolayı sanırım onları kaldırınca duzeldi. Tam 5 yıl once aynı sorunu farklı bir bicimde yaşamştım yine bu software yuzunden Logitech olabilir diye duşunuyorum. Konu kilitlenebilir teşekkurler.

PSU değiştirdim duzeldi arkadaşlar. Guncelleme yapıyorum.