HizmetkÂr Universiteliler Nitelikli Eğitimciler ve Rehberler Derneği (HUNER), İstanbul ’da, universite oğrencilerinin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak birbirinden guzel yatılı kamp programları duzenliyor.
Kısa bir sureyi ihtiva eden yaz donemini universite oğrencileri icin etkin ve verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen HUNER, İlahiyat ve DKAB başta olmak uzere tum universite branşları icin hazırladığı yatılı kamp programlarını oğrencilerin istifadesine sunuyor.

SOSYAL VE KULTUREL AKTİVİTELER DE OLACAK

Universite oğrencilerinin yaşları, seviyeleri ve ihtiyacları goz onunde bulundurularak hazırlanan yatılı kamp programlarında, oğrenciler, bir taraftan manevi gelişimleri icin gerekli olan programlara katılacaklar, diğer taraftan da sosyal ve kulturel aktivitelerin ağırlıklı olduğu organizasyonların icinde olacaklar.

İstanbul dışından gelen universite oğrencileri İstanbul ’un tarihi ve kulturel mekÂnlarını gezme imkÂnına sahip olacaklar. Ayrıca programların konularına ve iceriklerine uygun olarak belirlenen uzman eğitimciler de oğrencilerle bir araya gelecekler.
Not: Duzenlenecek kamplar iki ana program şeklinde planlanmakta ve "başvuru tarihleri ve icerikler" programlara gore farklılıklar gostermektedir.

Detaylı Bilgi ve Online Başvuru icin: www.huner.org.tr / www.facebook.com/hunerlinesil

İletişim: 0545 225 3434

"HAK ’TAN SECMELİ" YAZ PROGRAMI ’NIN AYRINTILARI
1. PROGRAM: Bu programa sadece İlahiyat ve DKAB oğrenciler katılabilmektedir.

Dersler

Arapca (Ağırlıklı)
Kur ’an-ı Kerim
Siyer-i Nebi
Hadis
Fıkıh

Program Başlangıc Tarihi: 03 Ağustos
Program Bitiş Tarihi: 28 Ağustos
Program Suresi: 25 gun
Mulakat, Secme ve Yerleştirme: 02 Ağustos

SON BAŞVURU: 27 TEMMUZ

2. PROGRAM: Universitelerin butun branşlarını kapsayan bu programa butun oğrenciler katılabilmektedir. Uc ayrı kamptan oluşan ikinci programda ise ilk kamp "Kur'Ân-ı Kerim ve Tefsir" odaklı olurken, ikinci kamp ise "İslam İlmihali Eğitim Kampı" başlığını taşıyacak. Programın son kampı ise "Hadis Eğitim Kampı".

Kur ’an-ı Kerim & Tefsir Eğitim Kampı

Program Başlangıc Tarihi: 03 Temmuz
Program Bitiş Tarihi: 12 Temmuz
Program Suresi: 10 gun
Mulakat, Secme ve Yerleştirme: 02 Temmuz

SON BAŞVURU: 28 HAZİRAN

İslam İlmihali Eğitim Kampı

Program Başlangıc Tarihi: 27 Temmuz
Program Bitiş Tarihi: 05 Ağustos
Program Suresi: 10 gun
Mulakat, Secme ve Yerleştirme: 26 Temmuz

SON BAŞVURU: 19 TEMMUZ