selam dostlar oncelikle hazırlamış olduğunuz guzel ve bilgilendirici konulardan dolayı teşekkur ederim benim şoyle bir sorunum var oncelikle gayrettepede calışıyorum son gunlere kadar internet icin bir kısıtlama yoktu bu arada ağdan bağlanıyorum daha sonra surf hızını arttırmak icin şubeye adsl bağlandı fakat bizim dangalak bir bilgi işlemci arkadaşımız var bircok web sitesini yasaklamış bir site yazıyoruz cart mesaj bu site emniyet tarafından yasaklandı (bazı forumlar hack siteleri warez siteleri chat siteleri v.s.) bunulada kalmamış kazaa e-mule mirch ne varsa kısıtlamış anlıyacağın sadece yahoo ve googleye girer olduk artı birde tehditler loglar tutuluyormuş yani girdiğimiz siteler bu olay benle beraber bircok kişiyi ayar etti proxy server kullanıyor galiba ve aklına geldikce bişeyleri yasaklamaya devam ediyor bize bir care. server da izini belli etmeden kısıtlamaları aşmanın bir yolu varmı iz bırakmadan yada bu server'i gumletmenin bir yolu varmı bize yardımcı olursanız seviniriz sap gibi kaldık ortada şimdiden teşekkurler mail icin [email protected]