Osman Nûri Topbaş Hocaefendi'nin kaleme aldığı, deizm hakkında en cok merak edilen sorulara cevap veren "Aklın Cinneti Deizm" eserinin tumunu sesli olarak aşağıdan dinleyebilirsiniz...ÎmÂna cağıran, vesveseleri curuten ve deizmin kafa karıştırıcı sorularına cevap veren bu eseri mutlaka okumalı ve dinlemelisiniz...
"AKLIN CİNNETİ DEİZM" ESERİNDE CEVAP VERİLEN SORULAR.... İnsanların Ateizm ve Deizme Kaymasının Sebepleri Nelerdir? İman Nedir ve Nasıl Olmalıdır? Muslumanların, Bilime Hizmetleri Nelerdir? Deizm Nedir ve Deist Kimdir? Ahiret Var!... Deistler Nasıl Bir Din İstiyor? Roger Garaudy, İslam ’ı Nasıl Secti? Dini Kimden ve Nasıl Oğrenmeliyiz? İslamî Eğitim Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Onemli Hususlar KÂinatta Tesaduf Diye Bir Şey Yok! Allah Cennete veya Cehenneme Gideceğimizi Biliyorsa Bizi Neden İmtihan Ediyor? Allah Kotuluklere Neden Engel Olmuyor? Bu Dunyaya Gelmek Benim Tercihim Değildi, Neden Sorumlu Tutuluyorum? Allah Beni Yaratırken, Bana mı Sordu? Allah Kalplerini Muhurlediği İnsanları Nicin Cehennemle Cezalandırıyor? Oldukten Sonra Dirileceksek Neden Oluyoruz? Allah Neden Bir Kuluna Eziyet Verirken Diğerine Rahatlık Veriyor? Sonsuzluk Kavramı Akıl Almaz Bir Şey, Allah'ın Sonsuzluğunu Nasıl Anlamalıyız? Kaderde Ne Zaman Oleceğimiz Belli İse Sadaka Omru Nasıl Uzatabiliyor? Allah'ın İhtiyacı Yokken Neden Bizi Test Etmekte? Cennette Birini İstiyorum O da Başka Birini İstiyorsa Ne Olacak? Biz Putperestleri Eleştiriyoruz Fakat Nicin Biz de KÂbe ’nin Etrafında Donuyoruz? Ya Ateistler Haklıysa? Mûcizeler Olduğunu İşitiyoruz Ama Aklî Bir Delili Yok, Mûcizeleri Nasıl Anlamalıyız? Allah Nicin Onceki Kitapların Bozulmasına İzin Vermiştir? İcki Oncekilere Yavaş Yavaş Yasaklanırken Bizlere Neden Direkt Haram Kılındı? Allah Neden “Hep Ben Yaptım Ben Yarattım” Diyor? Kuran'da Kadın ve Erkek Neden Eşit Değil? Deistlerin Dinlerden Uzaklaşmaya Bahane Ettikleri Batıl İnancları Nelerdir? Diğer Dinler ve İslam ’ın Farkı Nedir? Kuran-ı Kerim ’in İhtiva Ettiği İlimler Nelerdir? İslam Kolay Bir Din Mi? Dunya Tarihinde ki Savaşların Mesulu, Dinler mi? Mutlak Hakikat Var Mı? Dini Tebliğde Uslubumuz Nasıl Olmalıdır? Deizm ve Ateizmin Farkı Nedir? TAKLİT VE HAKİKAT KARŞISINDA
1. KISIM - ONSOZ
2. KISIM - İMAN, EN BUYUK NİMET
3. KISIM - İMAN ETMEMEK MUMKUN MU?
4. KISIM - VESVESE GİRDABINDA SUALLER
5. KISIM - MUTLAK HAKİKAT ve HAK DİN 
6. KISIM - TEBLİĞ USLÛBU
7. KISIM - GUNEŞ BALCIKLA SIVANMAZ! (SON SOZ)
Yayın: Yuzakı Yayınları Dil: Turkce Yıl: 2019
Eseri temin etmek icin tıklayınız…. İslam ve İhsan