cok pahalı olmayacak şekilde kablosuz modem almak istiyorum. İnternet araştırıyorum ama kafam karıştı diyebilirim. acık konuşmak gerekirse hangi ozelliklere sahip olması gerektiğini de tam olarak bilmiyorum. aklıma yatan bu modem sizce nasıl ?

AIRTIES 2310 11N WIRELESS USB ADAPTER

linkte ekleyecektim ama site izin vermedi. Teknosa mağazalarında ki fiyatı 54 lira.

ozellikleri;

Sipariş Kodu : 125430138
Model : 2310
Menşei : İthal
Tipi : Kablosuz
Wireless : Var
Urun : USB Adaptor
Kablosuz İletişim Hızları : 150 Mbps
Maksimum Cıkış Gucu : 480 Mbps

urun detayları;

AIRTIES 2310 11N WIRELESS USB ADAPTOR

Masaustu ve dizustu bilgisayarlarınızı “N” hızlı yapın

Yuksek hızlı bağlantının knfrunu beraberinizde istediğiniz her yere goturun.
Masaustu bilgisayarlarınıza “N-Hızlı”nın knfrunu ve perfrmansını kazandırın. Boylece bağlantı icin kullandığınız metrelerce kablnun dağınıklığından da kurtulabilirsiniz. 11N standardıyla cok daha hızlı vide akışı, dosya paylaşımı sağlayın. Uzak mesafelerden kolaylıkla bağlanabilirsiniz. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz kadar kucuk Air 2310’un kurulumu Klay Kurulum CD’si ile cok kolaydır. Air 2310 tum 802.11b/g erişim noktaları ile uyumludur. Ayrıca, 11 N standardına uygun modemler ile 150 Mbps hızına ulaşabilen, kesintisiz veri iletişimi sağlar.

Yuksek hızlı kablosuz Internet erişimi. Her yerde. Her zaman.
11N uyumlu mdem ve erişim noktalarıyla 150 Mbps’e ulaşabilen kablsuz veri aktarımı
802.11b/g cihazlarla geriye donuk tam uyumlu
USB 2.0 teknoljisi ile 480 Mbps’e ulaşabilen veri aktarım hızı.
Uzatma kabolsu ve masa ustu unitesi cihazı en iyi kablosuz sinyali elde edebilecek şekilde konumlandırabilmenizi sağlar
Kolay Kurulum CD’si ile kurulum sadece birkac dakikanızı alır.
3 yıllık genişletilmiş garanti suresi ile gonul rahatlığı icinde kullanırsınız.

TEŞEKKURLER.