Merhaba arkadaşlar bilindiği uzere bu ttnetin 8Mb'ta kadar dediği Netlimitsiz paketi malesef yerlerde surunuyor ve cuval dolusu para oduyoruz ve hizmet alamıyoruz. Şimdi ben 3.4Mbps ları goruyorum yaptığım hız testlerinde ama torrentten yada başka bir kaynaktan dosya indirmeye calıştığımda 6.0Kbps gibi cok komik rakamlar cıkıyor ben hattımı kontrol ettirtip daha kaliteli bir hatta aldırtmıştım o zamanlarda 500Kbps ları goruyordum 1Mbps hic gormedim sozde 8Mbps'na kadar... Neyse hız duşukluğunden dolayı talebte buludum yapıcaz ilgilenicez dediler 1 saat sonra internetim gitti 8 gun dur internetim kesildi ve hic bir şekilde yapmadılar olayı ben kendim cozdum ve bolge ttneti arıyarak oradan hemen hızı yukseltmelerini soyledim bilgisayardan hemen 2 tıkta hızı yukseltiler 4092Kbps'a ve net geldi değerler aşağıda... Yalnız dediğim gibi dosya indirirken 6-7Kbps ile indiriyorum ama bağlantı hızı 4092Kbps hız testlerinde 3.5Kbps falan oluyor birde bu dB değerleri var US Margin 15 dB zaten 14'un altında olduğunda verim beklememek lazım bu değer iyi sayılır. Asıl sıkıntı DS Line Attenuation 47 dB sanırım burada sıkıntı var hatta cok ciddi bir zayıflama var bunu nasıl cozeriz acaba.

Modem Status
Connection Status Connected
Us Rate (Kbps) 799
Ds Rate (Kbps) 4092
US Margin 15
DS Margin 8
Trained Modulation ADSL2+
LOS Errors 0
DS Line Attenuation 47
US Line Attenuation 25
Peak Cell Rate 1884 cells per sec
CRC Rx Fast 2