adının ne oldugunu bilmediğim bir ŞEY arıyorum...
internete dosya upload edicem... bu mp3,vid,doc,txt,...vs herşey olabilir... ic ice klasor koyabileyim... bunu yapabildigim sitelr mevcut...
4shared, diinoweb, esnips gibi...
ancak hepsinde ciddi eksiklikler var... ornegin diino web dısındaki hic bir siteden tum klasoru icindekilerle birlkikde download edemiyorsunuz! diino web de de ancak progmramını yuklerseniz bu mumkun... ayrıca ciddi bir upload sorunu var...
4shared iclerinde başarılı sayılabilecek biri... ama onda da en cok istedigim sey olan tum kalasoru indirme sansım yok... (ufak bir eklentiyle upload yapılabiliyor ama)
gmail drive calışmıyor... ayrıca kucuk resim olarak goruntuleme secenegi yok... bu da yukledigim fotograflardan hangısının aradıgım oldugu nu bilme sansımı sıfıra duşuruyor...
ben bir online harici bellek istiyorum...(elbette ucretsiz)
bir flash bellekde her ne yapıyorsam yapabileyim istiyorum. bu mumkun degil mi??
4 sahered in tek eksigi bu...
rar la yolla dediginizi duyar gibiyim.. o zamn da soyle bir sıkıntı oluyor... hem rarlısını hem normalini yolluyorum . ornegin aradıgım mp3 yada fotografın nerede oldugunu anlayıp ister sadadece o dosyayı ister o dosyanın bulundugu klasorun rar lısını indiriyorum. buraya kadar herşey normal ama ornegin icinde minik bir duzeltme yaptıgınız doc dosyasını guncellemek icin tum rar lı dosyayı indirmeniz duzenlemenizi yapmanız tekrar rarlayıp gondermeniz gerekiyor...
sorunumu ve ricamı anlatabildgimi umarak yardımlarınızı bekliyorum...
(1 yıldır bana yardım eden, cozum bulan cıkmadı...