beyler bu tarifeyi kullanıpta hızı hep 1-2-4 mgb hızlarda gezenlere hızlandırma tavsiyleri !!! aslında bu her tarife icin gecerli !!!

ben interneti ilk aldıgımda 4 m. olarak geliyordu sonra 1.2 gun gecti kesiklik oluyor diye ttneti arayınca 1 mgb e şurduler ve hattınız desteklemiyor dediler ... neyse sizzede genelde hep boyle olmustur zate şimdi nasıl cozecegimizde sıra ----

beyler hepimizin evinde bir telefon var yani ev telefonu bunlar eve internet girinceye kadar cok onemsizdir sadece birilerini aramaya yarar ki buda normal bişeydirki sorunları boyle anlayamayız ----

''Modem''= modem ışıklarının hepsi yanıyorsa modemde bikere sorun yoktur ttneti aradıgınızda modemde sorun olabilir diyorsa ışıkların hepsinin yandıgını ve (Combomax Pikatel) buyuk ihtimal modem budur. 24 mgb e kadar interneti destekler ışıklar yanıyorsa modem temizdir aradıgınızda modemde bir şey yok dersiniz ....

''Baglac Ciyazı''= modem telefon bide kaynagı birbirine baglar bunlardaki sorunu anlamak zordur deyiştirilmeli yada takılan kabloların uzerine cok titizlikle bakılmalıdır ortadaki iki bakır kablonun uzerinde bazen pas ve kir oldugundan veri akımını kısıtlaya biliyor oradaki istenmeyen maddeleri igne ucuyla temizlenip kablonun rengini gorunceye kadar temizlemeli

(En onemlisi) = ''Telefon''= internetle ne alakası olur demeyin Arkadaslarınızı ararken yada komşunuzu felan felan ... sesin gelmiyo cızırtılı cekmiyo telefonda kopmalar oluyosa oda kaynakla baglanma problemidir TurkTelekomu arayıp arıza icin evinize gelmelerini isteyiniz buda binanın işciligiyle alakalıdır ve telekom bunu duzeltmek icin sizden para istemiycektir işleri bu cunku

sona yazıyorum ama ilk yazmalıydım k.b Telekomdan Portunuzun evinize yakınlıgını ogrenmelisiniz eyer en verimli portu kullanıyosanız bu dediklerim yuzundendir

3 gun once bunları yaptım yapmadan once portum 1.800 mgb destekliyorken şuanda 8.900 mgb i destekliyor şuanda kotu tek yanı var oda 28 gb internetten dosya aktarmısım o yuzden 2mgb ile geliyor ttnet eyer onlara ulaşırsam ayın 1 inde 8 e tekrar ulaşacaksınınız telekomdan bir sorununuz kalmadıgını soylediler şu eşit tarifemidir nedir bu ay ona takıldık XD

yardımcı olmuşsam eyer + rep lutfen

benden cıkan sorun telefondandı ttneti aradım ve kablo hattımı sokup tekrar bagladılar.