Gigabyte Z68AP-D3 Z68 Bios F3 Intel Corei5-2500k CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 CORSAIR 60GB Force 3 GT OCZ 60GB Agility
Merhaba,

Sistemim bu şekilde olup, vermiş olduğunuz imaj ile kurulumu yaptım. Lakin Clover Configurator'u actığımda farklı olarak benden internet bağlantısı istedi, bende multibeast ile ethernet'i ve ses kartını tanıttım ardından usb ile boot edip Clover Configurator'u actım, video da bahsettiğiniz gibi efi klasoru ile ilgili işlemi yaptım ve usb olmadan sorunsuz bir şekilde boot işlemimi gercekleştirdim.

Herşey calışır durumda fakat cozunurluk haricinde. Bu kısım icin ne yaptıysam sonuc elde edemedim.

Sistemimi Mac mini olarak tanıyor ve grafik işlemcimi HD 3000 64 mb paylaşımlı olarak gormekte. 1366 Cozunurluk alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. (ayrıca xfx hd6850 zcfc ekran kartım var fakat bu kart ile cokca unibeast ve ibootla denemeler yapmıştım zamanında hic sonuc alamadım. O yuzden ekran kartımı ileride uyumlu bir nvidia kart ile değiştireceğim eğer şu an ki sistemde duzgun bir cozunurluk alabilirsem )

İyi gunler iyi calışmalar..