İyi gunler ve kolay gelsin şimdiden cevabınız icin teşekkur ederek başlayayım.

Videonuza rastlayıp laptopa mac kurmaya karar verdim. Doğrusu video cok uzundu ingilizce yonergeleri izleyip evde mac olmanın da kolaylığıyla usb'den kurulumu yaptım. Once her şey guzeldi fakat multibeast olayını beceremedim. Surucu secme olayında sıkıntı yaşadım buyuk ihtimalle.

Once boot 0 hatası aldım. İnternette bulduğum bir komutla bunu duzelttim. Daha sonra apple logosu ekranında bilgisayar sıkıştı. Bunu da hatırlamadığım (cok fazla uğraştım bu sorunla) bir komutla duzelttim. Fakat bilgisayar acıldığında ne klavye ne mouse calışıyordu ne wifi vardı. Hic bir halt yoktu acıkcası Neyse geyiği bırakayım buyuk ihtimalle driver'ları yanlış kurdum cunku multibeast zamanında hic bir şey kurmadığım zaman ne bir hata almıştım ne de mouse ile klavye sorunu vardı. Şimdi eğer yardımcı olursanız hangi driver'ları kurmamı gerektiğini soylerseniz sevinirim. Laptop'un markası lg a520 p ac7bt fakat ben tam donanımı aşağıya yazayım.

Kod:Panoya kopyala
Computer Model : LG A520-P.AC7BT Workgroup : WORKGROUP Host Name : xxx User : xxx Processor Model : Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz Speed : 1.4GHz Cores per Processor : 4 Unit(s) Threads per Core : 2 Unit(s) Type : Mobile, Quad-Core Integrated Data Cache : 4x 32kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size, 2 threads sharing L2 Cache : 4x 256kB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 threads sharing L3 Cache : 6MB, ECC, Synchronous, ATC, 12-way, Exclusive, 64 byte line size, 16 threads sharing Computer Mainboard : Quanta QLH BIOS : INSYDE QLHLR171 02/18/2011 Bus(es) : X-Bus PCI PCIe IMB USB i2c/SMBus Multi-Processor (MP) Support : No Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : Yes Total Memory : 8GB DDR3 SO-DIMM Chipset Model : LG Electronics Core (Sandy Bridge) DRAM Controller Front Side Bus Speed : 100MHz Total Memory : 8GB DDR3 SO-DIMM Shared Memory : 34MB Channels : 2 Memory Bus Speed : 2x 667MHz (1.33GHz) Memory Module(s) Memory Module : Hynix (Hyundai) HMT351S6BFR8C-H9 4GB DDR3 SO-DIMM PC3-10700S DDR3-1334 (9-9-9-25 4-34-10-5) Memory Module : Hynix (Hyundai) HMT351S6BFR8C-H9 4GB DDR3 SO-DIMM PC3-10700S DDR3-1334 (9-9-9-25 4-34-10-5) Video System Video Adapter : Intel(R) HD Graphics Family (12 SM5.0 650MHz, 2GB DDR3 1.33GHz 128-bit, Integrated Graphics) Graphics Processor OpenCL Processor : NVIDIA GeForce GT 540M (96SP 2C 1.34GHz, 2GB) Compute Shader Processor : Intel(R) HD Graphics Family (12SP 650MHz, 64MB DDR3 1.33GHz 128-bit, Integrated Graphics) CUDA Processor : NVIDIA GeForce GT 540M (96SP 2C 1.34GHz, 2GB) Storage Devices WDC WD6400BPVT-22HXZT1 (640.1GB, SATA300, 2.5", 5400rpm, 8MB Cache) : 596GB (C Generic-Multi-Card (USB) : N/A (D HL-DT-STDVDRAM GT32N (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 1MB Cache, 192kB Flash) : N/A (E Logical Storage Devices System (C : 297GB (NTFS) @ WDC WD6400BPVT-22HXZT1 (640.1GB, SATA300, 2.5", 5400rpm, 8MB Cache) RECOVERY : 1GB (NTFS) Removable Drive (D : N/A @ Generic-Multi-Card (USB) Hard Disk (Q : N/A Optical Drive (E : N/A @ HL-DT-STDVDRAM GT32N (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 1MB Cache, 192kB Flash) Peripherals LPC Hub Controller 1 : LG Electronics Cougar Point LPC Controller LPC Legacy Controller 1 : Winbond W83687THF Audio Device : LG Electronics Cougar Point High Definition Audio Controller Audio Codec : Realtek Semi High Definition Audio Disk Controller : LG Electronics Cougar Point 6 port SATA AHCI Controller USB Controller 1 : LG Electronics Cougar Point USB Enhanced Host Controller #2 USB Controller 2 : LG Electronics Cougar Point USB Enhanced Host Controller #1 SMBus/i2c Controller 1 : Intel ICH SMBus Printers and Faxes Printer : Microsoft XPS Document Writer (600x600, Colour) Fax : Microsoft Shared Fax Driver (200x200) Peripherals Network Services Network Adapter : Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20) (Ethernet) Network Adapter : VirtualBox Host-Only Ethernet Adapter (Ethernet, 100Mbps) Wireless Adapter : 802.11n Wireless LAN Card (802.11g (ERP), AES-CCMP, 54Mbps) Power Management Mains (AC) Line Status : On-Line Battery No 1 : 100% Operating System Windows System : Microsoft Windows 7 Home 6.01.7601 (Service Pack 1) Platform Compliance : x64 Windows Experience Index

- - - Guncellendi - - -

Takip ettiğim yonergeleri şu siteden bulabilirsiniz. Bu arada tanıdığında mac'i olan varsa sanal makineyle uğraşmıyorsunuz.

UniBeast: Install OS X Mavericks on Any Supported Intel-based PC

- - - Guncellendi - - -

- - - Guncellendi - - -

- - - Guncellendi - - -

Neyse ingilizce forumdan yardım aldım. Wifi'nin driveri yokmuş. Duvar oldum anlayacağınız. Bari sesi kurabilseydim iyiydi. Hic multibeast calıştırmadan ses driverini kurabilme ihtimalim var mı acaba?

Evet son olarak benim gibi sorun yaşayanlar varsa wifi'nin bir cozumu maalesef yok. Kartı cıkartmak ya da bir usb wifi almak dışında. Ben hic multibeast'i kurmadım şu an. Bluetooth kendiliğinden calışıyordu. Bluetooth ile telefon uzerinden internete bağlanıp voodoohda'yı yukledim. Daha sonra kextbeast programını indirip voodoohda'yı kurdum ve ses sorunu cozuldu. Ekran kartımın durumu ne alemde şu an tek merak ettiğim durum bu. Multibeast'i kurmadan da gayet mukemmel calışıyor şu an sistem.