evde tektım yasım 9 10 kımse yok gece eve fruko gazoz alınmıstı(reklam kokuo bu konu) nese fruko gazozlar kım yaptıysa aklına geldıse artık yesıl kutulara koymuslar evdede camaşır suyu var oda yesıl kutuda fruko gazoz kutunun ıcıne konulmus ama kım koydusa artık dolaba koymuslar ve dolapta 2 tane fruko gazoz var bırını acmaya calıstım ve acamadım dıgerını denedım sansımı acıldı ve kafaya dikdik sonra bana anında 2 3 sn ıcınde bıseler oldu nefes alamadım ve yere dustum sonra surune surune balkona gıttım ıyıkı gırıs kattayız ve ne hikmetse nefes almakta zorlanırken dısarı attım kendımı ve komsunun camına taş attım ne oluolan die bagırdı sonra benı gordu parmagımı agzıma sokmamı soyledı ve soktuk(not:zehırlenen kısı derslerde ogrendıgım kadarıyla kusturulmaz ama ne yapılır onuda bılmıom)
ve sonuc bellı parmagı bogaza soktuk sonra doktara goturduler komsular beni doktar ne kadar ıctın serce parmagımın 3te 1 i kadar ıctım dedım(şu anda bunu okuyanlar serce parmagına bakıolar bence) ve oyle boyle 2 3 kere sordu ne kadar ıctın 3te 1 ı kadar dedım ve sonunda kufur ettım doktara sonra ılac verdı gonderdı ve genirince cok pis camaşır suyu kokosu gelıyor