Arkadaşlar yeni bir leptop aldınız ve hardiski oreneğin 500 gb bunu bilgisayarımın ustune sağa tıklayıp yonet' e tıklıyoruz ve ardından ekranın sağ tarafında disk yonetine tıklıyoruz. Ve harddiskimiz 2 bolme şansımız oluyor...
Orneğin : C:
D: gibi............
SORU ŞU ? İşletim sisteminiz orneğin home premium windows 7 bunu windows 7 ultimate yapacaksınız cd taktınız kuruluma geldiniz hardiski silip birleştireceksiniz ama sil aktif değil işte size nasıl yapcağınız hakkında ipucu...
Cevap: Arkadaşlar inşallah leptopunuzun recover' ını almışsınızdır bilgisayarınızı yenıden başlatın recover cd'ini yerleştirin orada seceneklerde
1: Kutudan cıkdığı ilk gune don var..
2: Fabrika ayarlarına don var' siz orada 2 seceneği yanı Fabrika ayarlarına geri donu secemeniz lazım bu şekilde bilgisayarınız ilk gunuku gune donecek ve windows 7 home premıum başka bir işletim sistemi kurmaya kalktığınızda sil aktif olacaktır....
Ozetliyecek olursak bilgisayarıma yonnetden harddiskinizi 2'ye bolersenız ve yenıden sıstem kurduğunuzda bu 2'ye bolduğunuz harddiski sil ve yeniden bolme aktif olmamakdadır... Harddisk Otamatık olarak kitlenir.....
İnşallah yardımcı olmuşumdur...
Eyitmenim MrMartine Burdan SAYGILAR...............
İMZA:@lwen
Artı Replerinizi Bekliyorum Arkadaşlar....
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Sistem & Ofis Programları
- Windows 7 Ultimate Kurulumda Sil Aktif Değilse???