Selamlar, bu bilgisayarı yaklaşık 9 ay once aldım, 3 aydan sonra falan bilgisayarda buyuk ihtimalle benim kurcaladığım nedeniyle ufak tefek sorunlar cıktı bircok. Kısa ornek: Bilgisayar > program kaldır yeri calışmıyordu, bende Denetim Masası'ndan kaldırıyordum. Onemli bir sorun değil, zaten tek bu değildi. Neyse, kısacası ben de bilgisayara format atmak istedim ama sonra dedim ki: "Kim uğraşacak ya, başka yolu yok mu?" Gidip yeni bir kullanıcı actım, admin yetkilerini verdim ve bu ilk bana kurulu gelen hesabı sildim (Bana kurulu gelmesinin sebebi, bir abimin toplayıp, kurup vermesiydi.). Şimdi dostlar, iyi mi yaptım, kotu mu yaptım? Ya da o hesaba donuş yolum var mı? Yani geri donmemi gerektirecek bir şey var mı sizce? Bir de bu Windows 10'da format atmadan tum dosyaları silme varmış (Ben yıllardır Windows 7 kullanıyordum.). O tum dosyaları silme o hesabımı geri getirir mi veya o tum dosyaları silme seceneği, bir format kadar eder mi? Yani suruculerim falan komple gider mi? Biri bana acıklasın lutfen, beynimi yakacağım yoksa bu sorularla. Şimdiden gelecek cevaplar icin teşekkur ediyorum.
Bir de bir de unutmadan soyleyeyim, anladığım kadarıyla, bu kurduğum hesap eski hesabım kadar etkili değil bilgisayarda, onceden kilit koymasam da oluyordu ama bu hesabı kurmak icin bana şifre soruldu, ben de yazdım bir şey ve bir daha kaldıramadım, her yolu denedim, kaldıramadım.