Herkese merhabalar, oncelikle Windows 7'nin artık guncelleme aldığını biliyorum. Oncelikle sistem ozelliklerimi belirteyim.
4 GB RAM Intel i5 1.nesil işlemci GT330 ekran kartına sahibim bilgisayarım yaklaşık 10 senelik
Sistemimi 2 gun onceye kadar Windows 10 olarak kullanıyordum fakat takdir edersiniz ki Windows 10'da 4 GB RAM'lı bir bilgisayar pek fazla performans alamıyor. Bu nedenle bilgisayarımın orijinal surumune (Windows 7) geri dondum fakat artık guncelleştirme almadığı icin manuel olarak bile guncelleştirme indiremiyorum. Bu yuzden sizlere başvurmak istedim, son care olarak elinizde son guncellemeleri mevcut olan hala Windows 7 64 Bit kullanan arkadaşlar var ise Windows Update dosyalarını benimle paylaşabilir mi?
Konu hakkında teknik bilgiye sahip olanlara da sorum eğer boyle bir şey olursa başkasından dosyaları inik bir şekilde alırsam sorunumu giderebilir miyim? Gercekten cok muzdaribim. İnternet sitelerine bile giremiyorum. Bağlantı gizli değil hatası veriyor. Şimdiden cok teşekkurler.