Merhaba, forumunuza yeni katıldım ve bir suredir Technopat videolarını da izliyorum buradan soyleyeyim Recep abiyi seviyorum
Bir sorunumum var. Bilgisayarıma Rat atıldı ve kayıt defteri bozuldu ve ısısı dahi arttı ben işlemci gucunu duşurdum ve ısısı şuan iyi. 3 yıldır format atmadım ve servise goturdum bir fan değiştirdi. Ozamanda siyah ekran sorunu vardı ama oraya goturduğumuzde bir sorun goremediler gelincede bir sure oynadım ve ekran kapanmadı hic. Sonra yine oldu.. Bu rat yuzunden olduğunu duşunuyorum. Ekran kartımı yakmış olabilir. Ekran kendiliğinden kapanıyor ve yeniden acıyorum bazen actığım gibi kapanıyor ama pc hala calışıyor.
Biosa girmiyor ve format atamıyorum. Tek care servise goturmek mi icinide acamıyorum yaylı sistemlerle ek aletlerle acılabilir mi? Cunku icini aradım internetten. Alt tarafı şu şekilde:

Bios piline ulaşmam icin bir kat daha var bir sorun yaşar mıyım onlarıda cıkarsam?

Bir sorun daha var ki bios pili sağ koşede, cd cıkışı da orada.

Komut istemi bozulmuş halde bios guncelledim pc Pavilion g6 1000st hala aynı.. Yani ne onerirsiniz? Format icin Win8.1 dvd hazırladım. Şimdi Linux Backtrack kurasım var sorunsuz nereden indirebilirim bildirirseniz cok sevinirim. Cok teşekkurler, İyi geceler..

Bilgisayarım alttaki gibi.