Selam arkadaşlar. ASUS K555lb (i5 5200u) model bilgisayara Windows 10'dan Windows 7ye geri donuş yaptık. (Photoshop uygulaması sebebi ile)
Windows 7'yi yuklerken başta kurulum aşamasında USB'nin driverlarını gormedi kurulum yaptırmadı. Sonrasında Gigabyte'ın programını kullanarak USB'ye ekledim driverı ve başarılı oldum.
Windows 7'yi yukledikten sonra suruculer gorunmedi. Once Ethernet surucusunu yukledim ve internete bağlandım. Ama ne yaptıysam da Wi-Fi ile internete bağlanamadım.
Sağ altta Wi-Fi olacak yerde sadece Ethernet bağlantısı gozukuyor Wi-Fi ağları gozukmuyor.
Herhalde surucu hatasıdır dedim yuklemediğim surucu kalmadı. Hepsini denedim. İnternetteki butun suruculeri yukledim.
Aygıt Yoneticisi'nden kontrol ettim surekli. Hicbir zaman Wi-Fi'ya dair hicbir şey gozukmedi. Wi-Fi'nin kapalı olabileceğini duşundum (klavyede Wi-Fi acıp kapatan tuş yok veya herhangi bir fiziksel tuş) tum tuş kombinasyonlarını denedim. Calışmadı.
Ağ bağdaştırıcısı ayarlarından da Wi-Fi etkin/etkin değil gibi bir şey gozukmuyor. Sadece Ethernet bağlantısı var.
Yani pratik olarak Wi-Fi yok oldu arkadaşlar. Sizce ne yapmalıyım? PC Windows 7ye uygun değil mi? Windows 8.1 veya 10a mı geceyim? Yoksa cok basit bir şey mi kacırıyorum?