Merhaba, ben bilgisayarıma format attıktan sonra sırayla guncellemeleri yuklemeye başladım. Ama sıra SP1'e gelince ne zaman yuklemeyi denesem hata veriyordu. Windows Update'den SP1'i indiriyorum, Yeniden Başlatın diyor, başlatıyorum. Kapanmadan once servis paketi yapılandırılıyor %.. diyor. Bi sure sonra kapanıyor, tekrar acıldığında yapılandırmaya devam ediyor. Sonrada Servis Paketi yapılandırılamadı değişiklikler geri alınıyor diyip tekrar pc ye reset atıyor . PC acılmığı zaman bir hata koduyla birlikte SP1 yuklenemedi mesajı alıyorum. Ben 3-4 kez tekrar tekrar update den sp1 i indirdim ve kurmaya calıştım. Sonuc hep aynı oldu. Daha sonra hata kodunu internette aradığımda Microsoft'un sitesinde bir bu hata koduna karşı bir program olduğunu buldum. Bunu indirdim kurudm . O program uzerinden tekrar sp1 i indirdim. Yinede sonuc değişmedi. Ben bu sp1 i nasıl yuklerim?
Aslında bu 2. problemim. İlki ise ben bu sp1 i indirdim olmadı . sonra tekrar indirmeye başladığımda onceden indirdiğim sp1 siliniyor mu yoksa o duruyor yerine bi kere daha mı sp1 iniyor. Eğer oyleyse ben bu SP1 leri pc den nasıl silerim. Cunku bilgisayarımda gercekten cok az yer var ve her MB benim icin değerli.
Windows7 Ultimate x86 kullanıyorum ve mÂlum hata kodu ise: "Error not found 0x80070490"