Arkadaşlar yeni bir Harddisk aldım orjinal işletim sistemi CD yoktu. Haliyle bir yerden guncel bir surum bulup indirip USB belleğe Windows 7 DVD Tool diye bir programla yukledim. Neyse USB taktım yeni HDD ile ilk defa PC'yi acıyordum hızlıca bana sormadan işletim sistemi kurma menusune gecti. (Gerci bu eski HDD'de oluyordu USB'den herhangi bir tuşa basın demiyor)
Kurdum her şey yolunda bilgisayarı baştan başlattım ve bu hata ile karşılaştım geri sayım yok ve benden CTRL ALT DELETE ile reset cekmemi istiyor. Cekiyorum her seferinde aynı sonuc.
Eskiden Windows'un deneme surumleri olan Windows 8'lerden birini kurdum baştan format attım değişen bir şey olmadı yine aynı sorun :
"An operating system wasn't found. Try disconnecting any drivers that don't contain an operating system."
Bilgisayara format CD'si takıp bana herhangi bir tuşa baş diyor basmıyorum ve anca bu şekilde girebiliyorum diğer turlu hic bir turlu giremiyorum bu hata ile karşılaşıyorum.
Hatanın bende olduğunu duşunuyorum ama nasıl cozeceğim konusunda en ufak fikrim yok. Her şeyi bicimlendirip silip en baştan bir format daha mı ceksem sizden yardım bekliyorum lutfen HDD bugun aldım arızalı olma ihtimali var mıdır ?