Microsoft gectiğimiz gunlerde masaustu ve dizustu bilgisayarlar ile tabletler uzerinde calışacak yeni işletim sistemi Windows 8 ile, akıllı cep telefonları uzerinde calışacak Windows Phone 8 işletim sistemlerini tanıtmıştı. Bircok yenilikleri de beraberinde getirecek olan işletim sistemleri merakla bekleniyor.

Microsoft, Windows 8 To Go adında ki yeni bir Flash bellek tanıtımı gercekleştirdi. İcerisinde Windows 8 barındıracak olan Windows 8 To Go USB Flash bellek ile Windows 7 yuklu eski bilgisayarlar uzerinde direkt olarak Windows 8 işletim sistemi calışabilecek.

Windows 8 To Go 32GB kapasite ile gelecek. Uzerinde tum dosyalarınız, ayarlarınız ve uygulamalarınız yer alacak. Bu da demek oluyor ki hangi bilgisayarda olursa olsun, kendi masaustunuz ile calışmanız mumkun olacak.

Windows 8 To Go‘nun ozellikle kurumsal kullanıcılar icin tasarlandığı kaydedilmiş. Bu sayede sadece USB belleği taşıyarak, kendi bilgisayarınız yanınızda olmasa da, herhangi bir bilgisayar ile kendi bilgisayarınızda calışıyormuş gibi olacaksınız.