Arkadaşlar işlemcimi değiştirdim BIOS ile alakali bir durum yok sanırsam. BIOS'ta işlemciyi gosteriyor ama BIOS'u gecip Windows simgesi gelince takılıyor 5 dakika falan bekledim gecmedi normalde 20 saniye surmezdi o ekranı gecmesi. Şimdi ne yapabilirim?

Eski işlemcim Pentium D 945 idi yenisi Xeon E5420. Xeon işlemciyi BIOS'ta tanıyor goruyor sadece acılışta BIOS Update recommended yazıyor 10 saniye sayiyor BIOS Setup'a gecmek icin. Herhangi bir tuşa basıp gecin de yazıyor geciyorum o ekranı. BIOS menusunde işlemcinin ismi ozellikleri vs. yazıyor. Anakartım Asus P5G41T M-LX

Kasadaki reset tuşuna bastım Otomatik Onarıma Hazırlanılıyor diyor yine mavi windows 10 simgesi eşliğinde. 10-15 dakikadır bekliyorum. HDD Işığı da yanmıyor. Yine reset atınca başa donuyor. Sadece Windows 10 simgesi. BIOS'tan baktım işlemci ısısı 40 derece. Windows 10 kurulum DVD'sini taktım F8 ile denedim yine Windows 10 simgesinde takıldı. Ne yapacağım biliyorum denemediğim yol kalmadı. Yardım ederseniz cok sevinirim teşekkurler.