RAM 16gb (8+8) SSD veya HDD modeli Samsung 970 Evo plus Ekran kartı GTX 1050ti Anakart GL553ve-DM107t İşlemci İ7-7700hq
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı en son dun gece saat 12.30 gibi kullandım. Bugun dışarıdaydım ve saat 10.30 gibi eve geldim. Windows acılış ekranı cok uzun surdu ve sistem acıldığında mouse hareket ederken milim milim ve kasarak ilerliyordu masaustunde. Yeniden başlattığımda sistem acılmadı ve bende format atmaya karar verdim. Windows yukleme işlemi tamamlandı ve sistem yeniden acıldığında, cihazlar kullanıma hazırlanıyor alt yazısı cıkıyor. Daha sonra sistem kendini resetliyor. Ardından hazırlanıyor diyor ve yazı gittiğinde ekranda gorduğumuz donen noktalar donup kalıyor. 2 farklı yeni ve sağlam USB ile denedim olmadı, yeni ISO indirip kurdum olmadı, 2 adet 8 GB RAM'leri tek tek sokup denedim yine olmadı. Cihazda henuz 1 yılını dolduran 970 EVO Plus 500GB modeli var ve ek olarak 1TB HDD var. Cozumu bulamadım arkadaşlar delirmek uzereyim gercekten. SSD de problem olabilir mi?