Ekran kartı MSI GTX 1660 Super Gaming X Anakart MSI B450M-A Pro Max. İşlemci Ryzen 5 3600
Merhaba arkadaşlar. Cift ekran kullanmaktayım. Bilgisayarıma yeni format attım. Format sonrası şoyle bir problem ile karşılaşıyorum: İkinci ekranımdaki acık olan ekranlar ve pencereler, bilgisayar uyku moduna girdikten sonra tekrar uyandırdığım zaman ana ekranımda konumlandırılıyor. Surekli acık sekmeleri tekrar ikinci ekranıma taşımak ve yeniden konumlandırmak zorunda kalıyorum. Format oncesinde boyle bir sıkıntı yaşamıyordum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
MSI G241 (DisplayPort ile bağlı) (birincil ekran) Dell P2419h (HDMI ile bağlı) (ikincil ekran) MSI GTX 1660 Super Gaming X MSI B450M-A Pro Max. Windows 10 Pro, surum 22h2.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Edit: Sorunum ile ilgili benzer bir problemin videosunun olduğu linki aşağıda paylaşmaktayım.
Avoid Annoying Unexpected App Rearrangement – Your PC Can Sleep Without Nightmares - DirectX Developer Blog Have you ever experienced the frustration of your desktop application windows unexpectedly rearranging every time you return to your computer from sleep? We have on a feature to mitigate this behavior, available in Windows Preview now!
devblogs.microsoft.com