Klavyenizden '' CTRL+F ''tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra cıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız.
Facebook video kabul etmiyor. Win7 Sony Vegas 8.0 Calışmayı Durdurdu Hatası Acillllllll Helppp Me 720p Video Kaydından Tam Verim Alma Fraps Sınırsız Cekim Movie Maker ve Video Boyutu Sorunu video cekmek,hazırlamak,muzik vs. ? Bu İntroyu Hangi Programla Hazırlamışlar ? Videodaki nesnenin yanına bir nesne daha nasıl koyabiliriz ? Mkvtoolnix kullanımı. Sony Vegas HD 10 3D Videoyu 2D Yapmak (Yardım. edinn) 3D iki kutu halinde. 1080p Film Yan Yana 2 Goruntu Bluray Filmler Sony Vegas 8.0 Pro Video Ekleme Hatası Bu Programının Adı Nedir lutfen soyleyin ? Edius Trial Version (Surum farketmez) Sony vegas konusunda yardımınıza ihtiyacım var.Yardım edene repimi esirgemem Sony Vegas Pro 8 Render Sorunu Acil AVI Formatındaki filmleri acamıyorum . After Effect Render Sorunu Yaşıyorum Bi Bakın Pls..! avi dosyası sony handycam finalize edip dvd cdsine cekme Sony Vegas 10. yardımm .dav formatını ceviremiyorum yardım edin... Avi. Dosyası Hata Veriyor Yardımmmmmmmmmmmmmmmmm DvDRip Film --->Nero ile Cd ye Nasıl Yazdırabilirim Yardım LutfeN!!! video bir bakın lutfen Youtube Video Değiştirme Acil Yardımmm. dvd playere flash disk koyup film izleme sorunum Vob uzantılı video yardım lutfen! Acil yardım ! kendi yaptığım videoyu facebook youtube gibi sitelere atamıyorum! Ben youtube vİdeo koymak İstİyoum nasil koyabalİrİm..... Ozel Video İstek. yardım edebilecek var mı ? Video yazı kapatma video oynatıcılar / acil yardım Lutfen!!! Video Dosyasını Mp3 Cevirme ntvssporda yayınlanan 12 dev adam klibi gibi klip yapma videolarda mirror DVD Yapmak Yardım ! Video Duzenlemek İcin En iyi Program - Birleştirme - Effect v.s Video Hatası-Google amcada cozum yok Sony Vegas Yardım ! 720p ama boyutu cok ayrı parcalar halindeki bir filmi tek parca yapma Video ses? mp3 suresini uzatmak istiyorum. bilgisayarda film izlerken karanlık gosteriyor ?? filmleri blue ray kalitesine cevirmek Arabamda Video klip izlemek icin video uzantısı ? filmlerde ses bozuk cırtlak cırtlak tuylerim diken diken oluyor movie makerde yaptığınız programı media playerda oynatmak 2 video nasıl birleştirilir? indirdiğim divx filmleri kaliteleri neden bozuk duzeltme imkanım varmı? Show Dvd 933 OZellikleri ? video duzenleme , birleştirme programı ? Film ve ses dosyası ayrı Aviden - Wmv ye istedigim kaliteye ceviremiyorum yardim lutfen Lcd Tvde Flash Bellek Sorunu.. Videonun Kalitesi Bozulmadan Videoyu slayta nasıl ekleyebilirim ? Movie Maker Codec Sorunu ... dosya kurtarmadan sonra ses var goruntu yok yardım! Codec Kaldırma/Kurma Lutfen Yardım Dvd formatında yazma [Arkadaşlar lutfen bi yardım edin] 4.95 GB ama 19 saniyelik video Partİcle İllusİon proĞramindan anlayan varmi? Partİcle İllusİon proĞramindan anlayan varmi? Coklu İso Dosyalarını Dvd ye Yazdırıp İzleyebilrimiyim Arkadaşlar_? Total Videoyu hızlandırma... Movie maker hızlandırma sorunu acil yardım Acİl yardim lUtfen İCerİ gİrİn

Film acılmıyor. sony vegas 10 3d film Total video converter 3.71 Turkce ses sorunu. Dvd 4 adet film attım ama tv deki dvd playerda alt yazısı yok bakarmısınız Soru: MP4 Videolara Alt Yazı Ekleme ve Boyutlarını Kucultmek? oyun videosu ayarlarında yardım!!! Bana Butun bildiginiz Video programlarini yazarmisiniz cok lazım Avi Video Boyut Duşurme Yardım Avi Video Boyut Duşurme Yardım VirtualDub Sıkıştırdıktan sonra Video Kare Oluyor ! mkvmerge GUI programının boyut kucultme ozelliği yok mu ? Meraklı,Kendini geliştirmek isteyen Editor Aranmaktadır... Kaliteli Video Cekme Programı Lazım iki videoyu belli yerlerden birleştirmek istiyorum video boyutu cok buyuk yardım edin !!! Video Cektim ama 2 gb . boyutu kucultmek yardım. Simulasyon Yapmak? Hic zahmetsiz Butun sitelerden video indirme. Video Hazırlama ulead video da ses 2 videoyu aynı anda tek videoda gosterme video programları lazım kopya dvd dvd playerda calışırmı? Nasıl elimdeki filmleri siteme yuklerim ? Divx izleyemiyorum Arabamdaki DVD de Film izlemek istiyorum !! help Dublajda Senkron Kayması Sony Vegas 8.0 Yardim Lutfen Time kod bolumu cikmiyor Bir Filmden Bir Bolumunu Nasıl Bolup Nasıl bilgisayarıma indiririm ? Arkadaşlar Video Kameradan Anlayan Varsa Bi Girebilirmi?

Sony Vegas Pro 9-10 Videolu Eğitim Dersleri ! kayıt ederken efect vermek Video Slayt avi dosyaları convert yaparak flv yapıyorum acmıyor avi iler acaba conver edilemiyor Sony Vegas Plat 10.0 Serial Lazım Sony Vegas Plat 10.0 Serial yardım Fraps 3.2.5 Build - Tam Surum, 30sn ile Uğraşmayın Youtube Net Ve Keskin Video - Yardım Youtube Net ve Keskin Goruntu Yardım Proje Odevim Var video programı lazım yardım ! Mswmm Dosyası MP4 Sıkıştırma [YARDIM] mp4 dosya hatası Ucretsiz Video Kesip Birleştirme Programı..!!! Desteklenmeyen dosya yardim lUtfeeen Altyazıyı videoya gommek TUrkCe vİdeo kesme programi lazim varmi? Video Klip Yapmak İstiyorum acil yardım!! Yardım Edermisiniz!!! CyberLink PowerProducer Ultra de problem Avi izleyemiyorum.. Film İzleyemiyorum?? film indirme Video Eğitimi HD Video Converter Factory (Frame Ayarı) Yardım..! 5 vİdeo eĞİtİmİ Rip Uzmanları Lutfen Baksın... Videoları veya goruntuleri mp3 e cevirebilecegimiz program ? avi sorunu divx/mp4 filmere altyazıyı nasıl gomebilirim divx/mp4 filmere altyazıyı nasıl gomebilirim movie maker dışında FRMTR 7.Yılına ozel İntro(Sony vegas calışması) DVD playerde altyazılı film izleme acil yardım!!! Frmtr İntroları tek link halinde devamı gelecektir Video Birleştirebilen Program Arıyorum. ImTOO MPEG Encoder Video Cevirimi Sıkıntı Var Yardım Frmtr İntrosu (sony vegas 9 hd pro calışmam) Total Video Converter HD v3.70.100621 Full İnternetde hİCbİr vİdeo İzleyemİyorum Video izlerken sorun.. MacX Video Converter Pro (Kampanya) BEdava.. Videolarınızı HD yapın win7 Movie Maker hatası. Muzik videoları dvd player icin! vlc kendi codec lerini yuklemiyo lutfen yardım VIDEO_TS.bup dosyaslarını oluşturmak? vşdeodan klip yapma ve klipleri birlestirme programı Sony Vegas Pro ! Sorun Var Bilenler Lutfen Yardım ! Videoları Ayırabilen Program Bilgisayar Kamerasından Video Kaydetme Kamera kaydını .avi uzantısına cevirme nasıl yapılır?? Vgz converter StarCom Mp4 Video Donuşturme!! Dvd Filmi 2/3/4 CD'ye cevirme Video'lardan Muziği Ayırma Resimli Anlatım Videolarınızı Divx Yapalım Youtube Uyelik Acma & Youtube'ye Video Upload Etmek Resimli Anlatım Video not found Or Acces denied Fraps full Version Lazım Video Sıkıştırma Bolumu İndeksi [12.01.2011] Sony Vegas Adım Adım HD Video Yapmak Resimli Anlatım Videoların Uzerine Adres Yazmak VCD hangi uzantılı video dosyalarını acar? 5 Dakikada 1 GB Yer Kaplıyor-AVI Video- Dvd playerda muzik video formatı ! WMP11 de altyazı senkrizasyonu sorunu Yardım Bekliyorum... .MTS Video cevirme Yardım Lutfen ONEMLİ !! dvx in kalitesi dvd den dahamı fazla? Youtube Video İndirme ! arkadaşlar windows media playerden video izleyememe sorunum! Videoyu acamıyorum(İlginc bir durum nedeniyle) Sony Vegas Pro 9.0 Serial Number Bilenler Acil Yardım ! [Yardım] Cep Telefonundan Film İzlemek İstiyorum video cd yazma AciL YakınLasTıRMa iPod video converter Sony Vegas 7.0 Video Duzenleme Programı evde gren screen MKV formatını avi yapma VirtualDub Zoom Filtresi Hakkında bilgisi olan ? frapsla vide kaydettm 1gb

playback sorunu Bakarsanız sevinirim supriz icin Video Ters Gozukuyor [Yardım] Vİdeo edİtleme sorun: DVD kopyası calışmıyor Dvd acamiyorum Yardim Onemli Bakarmısınız !!! videoların yonunu nasıl cevirebilirim İndirip İzlediğim Videolar Yarıda Bitiyor Lutfen Yardım Kalİte bozulmadan format deĞİŞtİrİp cd e yazdirmak Video'dan Yazı silme vs Gom player ses var goruntu yok sorununun cozumu!! Gom Player da ses var goruntu yok sorununun cozumu!!! viedo programı Senkron sorunu Senkron sorunu bu dosyanın uzantısı yok Video oynatmıyor Acil YARDIM Vrtual Dub Video Sıkıştırma Yardım Video orneği boyutu 12 bit ? Cektiğim Videoları Hd Yapmama Rağmen Goruntu Berbat Cektiğim Videoların Bir Siteye Uplandığında Goruntusu Batıyor Yardım Lutfen. Film sıkıştırmak icin program arıyorum..?

Hd vİdeolari hd ye Cevİrme full Video dosyalarının sesini yukseltme Dvd'ye Film Yazmakla İlgili Videodaki muzik Video Capture Program Onerileriniz ??? Mkv lerim hic net değil ( sınırsız +rep) VirtualDub 1.9.9 Video Duzenleme Editoru AC3 filmleri Turkce izleyemiyorum bakarmısınız ? Filmimin yarısını izleyebiliyorum DAT Dosyasını MP4'e Donuşturme Yardım Vcd de Okuma Sorunu Altyazı senkronlama En iyi video izleme programı!! Video Sıkıştırma Yardım Acil! flv to mov h264 donuşturucu sorunsuz lazım ! ZVD marka bir mp4 um var ama video resim ekliyemiyorum..Yardım.. LCD tv icin Videoları MPEG Formatı nasıl yapabilirim ? Video Sıkıştırma Yardım Video uzerine alt yazı yazmak acil Videoya resim eklemek Yasal MIDIR? videodan ses ayırma packet writing şeklinde yazılmış bir cd yi avi ye nasıl cevirebilirm -- Movie Maker Acil Video Yardımm .. -- x264 vs cuda Mp4 Video'ya Altyazı gommek [iPod'lar icin] Altyazı Sorunu Arkadaşlar Bir Tık Yeter !!! Goruntu Bozmadan Boyut Ufaltma ? Videolara Logo Ekleme yardım. Arkadaşlar yardım edin video kaydetme..

2 videoyu aynı anda 1 videoda gostermek ? Movİe maker turkce İstİyorum gİr İCerİ acİl yardiimmm Movie Maker Sorunu Lutfen Bakın Sony Vegas Pro 9.0 Download ve Kurulum.. 1 Dvd'ye Birden Fazla Film.. Total Video Conver KnightOnline video sıkıştırma sorunu yardım lutfen ACİL - Video netleştirme yardım video yapma programıo lazım video editleme Dİvx fİlmİ cd ye yazamiyorum. Cok defa sikiŞtirdim yardim !! ham video Vİdeo nasil yUksek sikistirilir____ Filmleri DVD Playerda Calıştıracak CD Haline Getirmek Başka Videodan Ses Alma Video sitelerinin Upload limitleri? Altyazı Sorunu ProShow Programı YARDIM || ++ REEP Movie Maker Takılma Sorunu vlc pleyerde ekran yakalamak Net mkv den avİye geCme sorunu!!!! MPEG AVİ Uzantılı Dosyaları Ceviremıyorum..:S lutfen yardım edin Windows Vista Movie Maker Bir Soru.. .bin uzantılı videoyu .avi yapma ? acil yardım video cekme sorunu flashgetten indirdiğim videoları izliyemyorummm internetde videolar acılmıyor[dikkat] Video İcindeki Yazıları Alan Program REC Dosyası Acill!! 3gp yi avi mpeg e cevirebilirmym Yardım Lutfen Arkadaşlar... Videoya gomulu yazıyı silme Stereo to 5.1 Dolby Digital Surround Ekran Goruntusu İcin Video Kayıt Flash Video-Mp4 Convert Yardım ? abiler acil yardım edin İnternetten vİdeo İndİrdİm hangİ proglamla aCarim? Mswmm videoları nasıl acılır Power poİnt sunusu vfs4 uzantılı videoyu oynatamıyorum. turkce ingilizce secenekli filmi convert edince ingilizce oalrak ediyor lutfen yardım Ekrandan Video Kaydı Yapmak Videoya metin okutma Movie Maker Hatası!! (Lutfen Acil Yardım) Video Editleme ve Duzen Windows Movie Maker yeşil ekran hatası Acala 3gp Sorunu. windows movie maker la ilgili bir soru Dvbtv kartı ile cekilen vedeoları kaliteyi bozmadan sıkıştıran program varmı ? Videoget Yardimmmmmmmmmmmmmmmm Videoları Birleştirmek İcin Program? Altyazı Gomme Sorunu Divxplayerlar filme gomulu olmayan altyazıyı otomatik olarak acar mı 700 MB dosya 13 saniye? WinAVİ Video Converter v10 En son Surum . Bir olalim Program oluşturma aciiil Youtube da Video Etiketleme Youtube video yukledikten sonra video goruntu sorunu Filmleri Sıkıştırmak Mumkun Mu? Bir Videonun Bazı Yerlerini Kesicek Bazı Yerlerini Hızlandırıcak İnternnetten indirdiğim videoları Tv de nasıl izlerim? youtube video hatası? video'da alt yazı sorunu... Fİlm vİdeo upload etme lUtfen yardim !!! cozunurluğu bozmadan video boyutu duşurme windows movie maker sorunu !!! flv videoları nasıl birlestirebilirim Video Kesmem Gerekiyor!!! Xvide formatında dosaya acılmıyo. Moviexplayer nedir acaba? video kaydetme DVBrip Yaparken video boyutu nasıl kucultulur Altyazı Sorunum Var Bakarmısınız . YOUTUBE'a Video Gonderme Sorunu ! Film İzleyemiyorum? Ekran Goruntusu Video Kaydetme wmv dosyalarından dvd film yapma Video Bolme Programı Dvd filmi Vcd formatına Cevirmek YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bir Filmi 2 CDye ayırmak ( MPEG*VCD) ucretsiz video bolme programı !!! videoya resim eklemek icin program vede resimi nasıl koyacağım Filmleri Kesme Sorunu... HD film hangi dvd.ye yazılır videolar kendiliğinden kapanıyor. Video Cozunurluk Problemi [Allah Rızası İcin Yardım Edin] FaceBookDan VideO İndirEmiYoM YaRDıM EdiN LuTFeN.. Lutfen Yardım Edin ! internetten video izliyemiyorum dosya indiremiyorum. videolara parcalara bolup birleştirme nasıl yapılır? Video sıkıştırdıktan sonraki goruntu sorunu Video upload sitesi lazım Filmlerimi sıkıştırmak istiyorum yardım edin... Bana Onerebileceginiz bi Slayt programı var mı ? Divx De Hata Alıyorum Yardım Lazırnı Bekliyorum Video Sitelerindeki Videolar Acılmıyor !!! gom player alt yazi ? vcd riplemek isteyenler iceri buyrun

.wmv video oynatma sorunu video goruntu sorunum var yardım lutfen Youtube'a video ekledim, related videos(benzer videolar) kısmı boş, cozum'e rep .! Facebook'da animasyon paylaşmak [YARDIM] Saatlerİ otomatİk ayarlanabİlen İnternet Movie maker ile yaptğım video PC ye kaydedince bozuluyor Videoyu tam ekran yapınca cozunurluk bozuluyo vidoe indirme Sony Vegas Video Edit Programıyla İlgili Yardım ArkadaşLar online bir tane oyunda video cekdimde onu nasıl hızlandırıcam ttnet aboneliği devretme ve iptal ettirme Facebook la İlgİlİ yardim !!! Cevaplara+rep High Definition (HD) video hazirlama; buyrun ogrenin

High Definition (HD) video nasil hazirlanir ogrenebilirsiniz Video dan şarkı ayırma ? Tek dvd ye 2 film nasıl yazabilirim? Ekran Goruntusunu & Online Oyunlarda Video Cekmek İcin Bir Prog. Lazım..* videoyu kesmem gerekiyor 3230 telefon icin Videoyu nasıl gif yaparız .dat Dosyasını .avi Cevirme (yardım) Goruntu boyutunu nasıl duşururuz? Winrar ile 2 gb ın ustundeki dosyayı, winrar da mb lık boyuta duşurebilirmiyiz Siteye Dizi Boyutu buyuk olan videoları nasıl kucultebilirim? MKV (X264) Rip Nasıl Yapılır l Pratik ve Kaliteli l Resimli Anlatım[Son nokta!] ArkadaŞlar acİl yardim plzzz DvD filmi Pcye nasıl aktarırız ? En İyİ program Vİdeo sikiŞtirma youtube dowlander lasım acil kriz gecirip intihat etmeden once yardım edebilecek kimse warmı? dual eng-tr yardım +1.***.*** video kesme youtubeye video upload yaptı mama videomu bulamıyorum , aramada cıkmıyor yardım!!!! Lutfn Yardım Acil!!! Acİl yardim!!!!!!!!! Acİl bakin...!!! .Avi uZantılı Medyalar Hakkında Bakınız (+1000 Rep) ArkadaŞlar Cok acİl = > sony vegas 8.0'dan anliyan ? İCerİ pls autogk takılıyor lutfen yardım edin ustadlar HD Game Recorder ??? Kısa videoları nasıl birleştirebilirim? sony vegas bilenler lutfen yardım( bir kıza acılmam lazım boyle ifade edecem nolur!! divX diziye alt yazı gomme sımdıden cok tesekkurler FXhome EffectsLab Pro Yardım Totolda en İyİsİ hangİsİ arkadaşlar videoyla ilgili yardım!!!! mp4 formatlı video avi ye cevirdiğim de video suresi kısalıyor... Dvdrip Yapma (Lutfen Yardım Edin) (total v. converter) Video yu 3GP yaparken yarıda bitiyor YARDIM!! (total v. converter) Video yu 3GP yaparken yarıda bitiyor YARDIM!! wav uzantısılını mp3 yapma indirdiğim video'yu direk oynatamıyorum Sitemize video eklemek Youtube HD kalitesinde video nasil upload edilir ? IFO uzantılı dosyayı mpg ypma Torrentle film indirdm sorun cıktı lutfen yardım!!! Filmlerimi Nasıl Kalıtelı Yaparım Tam Ekran Yapamıyorum. Acil Yardım(altyazı hakkında) Vİdeo İzleyemİyorum

( Movie sorunu yardım Video İzleyemiyorum Bilen Biri Varsa Lutfen Yardım

Fraps la cektigim video lar cok yer kaplıyo yardım edermisiniz Windows Movie Maker Yardım Mp4 de video oynatma Mp4 de video oynatma Video Kesmek Nasıl Yapılır ? Anabenieversene Anlatımıyla //Video Sıkıştırma Ve Logo Ekleme [2009 En Super Konusu] VLC Player VLC Player Bu ses nasil yapiliyor ? video formatı değiştirmek acil yardım youtubedownloader Videoları Birleştirme [SORU] Wmv to avi...acil yardim lutfen paylaşım sitelerindeki videoların flv uzantı adreslerini nasıl buluruz Avi => Mp4 harddikli video cekimlerini vcd aktarma MS-cram codec hk Arattım ancak bulamadım bu programlar lazım +680k rep vereceğim mpg filmi 3gp nasıl yapa bılırım??????? Videoyla İlgili Bir Sorun video.google.com artik video upload yapamiyormuyuz? Mpeg - Nero'da Vcd Yapmak İsteyince; 280 Mb oluyor 786 Mb ? Ben Videolarımı Avi(Xvid) Formatına Cevirdim infosunu nasıl değiştirebilirim Avi'yi Vcd ye cevirmeyi bilen pls yaptım video ya nasıl şifre koycam yA videonun basına nasıl şifre koycam [Yardım] İndirdiğim Videoları CepTelefonumda OYnatmak İstiyorum ... !! Altyazı gomme acil yardım Filmi GOM Player ile Actım Altyazılar Yuklenmiyor Youtube icin Avi Donuşturme Xvid formatı cevirme ve altyazı(yardım) PPS'leri Youtube videosuna cevirmek yardım edin PPS'leri Youtube videosuna cevirmek yardım Video formattan sonra 2,61 GB oldu ! yardım lutfen lunaplayer istiyo !!! Yardım YouTube Video...!! Acil Rep vericem

Video Donuşturucu .? ekran foto cekiroum simsiyah cıkıyor Mp4 e cevrİlen dosya boyutu İnanilmaz bUyUyor Oyunu vİdeoya nasil Cekerİm +999 rep

altyazı yardım edin Video Boyutu İle İlgili 250 mb lik bi videoyu 100mb veya altına indirme programı bilen varmı +repp En iyi Video/Dosya sıkıştırma programı hangisi? Youtube About..! Vıdeodan 5 snlık 1 anı kesıp Avatar yaPmak!!! flashget ile youtubeden video indirmede sorun Winavide turkce altyazı cıkmıyor yardım!!! Video skıkştırmak icin ne yapmaliyim. 2 gundur beynimi yedim

) dvd menu yapma VİDEO KUCULTMEK İCİn PROGRAm LİNKİ PLS Doktor bune? 30lik video **700 MB** altyazı yapma programı alzım.!! [YARDIM!]Dvd Rip Hakkında Pc ye Format Attırdım Ama Youtube den Olsun Baska Sitelerden Video İzleyemıyoru Codec alt yazı ekliyemiyorum yardım lutfen Bs.Playerda Alt Yazı Nasıl ACılıo... BS Player da Altyazıları Acamıyorum Telefondan Cekilen Video Bilgisayarda Calıştırma uzun filmleri parca parca bolup kısaltmak istiyorum convert x to dvd hakkında video kamera aldım dvd ye kayıt yapıyor bilgisayara nasıl aktarabilirim srt dosyası yardım video'da bir takim degisiklikler yapmak istiyorum Video ekran boyutunu kucultme Televizyonda Alt Yazının Kucuk Gorunmesi Hakkında .. VCD Filmi Avi'ye Donuşturmek Windows Movie Maker'da Sorun Filmleri (mp4,avi) videoya cevirebilirmiyiz RMVB Bir Filmi Virtual Dub İle Nasıl Acabilirim Videoların Hepsinde Goruntude Renk bulanık divx filmlerine alt yazıları ekliyorum ama TV de Cok Kucuk Gorunuyor Boyut Sorunu DivX mi Avi mi? Xilisoft HD Video Converter ile HD&Bluray filmleri convert edin Total video converter ile Video Boyutu Kucultme Yardım DivX formatında yabancı filme altyazı uygulama (.srt uzantılı) Goruntu(videoları) Hızlandırma Videoları mp4 e cevirme????(acil cevap gerekli) HD Video Kayıtları Dvd ye yazma Yazı Ekleme Cıkarma Programı DVD Player Altyazı Sorunu ! GoogleVideo 16 mb lik video oldu 300 mb.. torrent film acamiyorum 700 mb yi 30 mb yapmak!!! Kendimiz video cekerek Film Yapmak. Anlayan Kisiler Acil İceri ( + Rep ) VRO uzantılı bir videoda kesme-birleştirme işlemleri yapamıyorum Beş Dakikalık Film 1.3 GB Nasıl Kucultebilirim pc de film izleyemiyorum goruntu donuyor bir bakın ltfn DVD ye yazmada sorun yok ama ...izlerken ! İnternet'ten kamera İzleme torentlere nerden giriliyi Ya arkadaŞlar lutfen girin bi bakin [YARDIM] Total Video Converter Converter sorunu