Merhaba, bilgisayarım ASUS N752VX Windows 10 1809 surumunu kullanmaktayım. Surumu 22H2 olarak guncellemek istiyorum ancak surumu indiriyor, yukluyor, bilgisayarı yeniden başlatıyor ve acılış ekranda takılı kalıyor bilgisayar. Kapatma tuşuna basınca bilgisayar kapanıyor. Acılınca da guncelleme başarısız oldu diyor. Surumu indiriyor, yukluyor bir tek yeniden başlatırken boyle bir sorunla karşılaşıyorum.
Tum suruculer guncel. Bilgisayarda hem C hem de D suruculerinde cok fazla boş alan var. Surumu direkt Microsoft siresinden indirdim ve kurdum, indirirken de antivirus uygulamalarını devre dışı bıraktım. Hic ellemedim. Şu anda 9 saati buldu ve bu şekilde duruyor. Bilgisayar calışıyor, uzerindeki HDD LED'i yanıp sonuyor. Acılış ekranında kalmasının sebebi ne olabilir? Bu durum normal mi? Bilgisayar ozellikleri ve ekran fotoğrafını koyuyorum.
24 GB RAM 4 GB GeForce 950 paylaşımsız ekran kartı i7 6700HQ 6 nesil işlemci 250GB SSD 1TB HDD
Dosya Ekleri 8CF7CABE-BDC9-46DB-B217-CA74F1340145.jpeg 110,6 KB · Goruntuleme: 8