Arkadaşlar Windows 10 bir cıktı pir cıktı. Şu Lisans Key'i konusuna hep beraber bir acıklık getirelim. Ben de orijinal lisanslı Windows 8.1 Pro vardı. Dun gece saatlerinde MediaCreationTool ile indirdiğim ISO dosyasının Setup.exe'sini kullanarak yukseltme şeklinde Windows 10 Pro'ya gectim.

Etkinleştirme konusunda bende sıkıntı yaşadım ve bir kac kez arka arkaya "Etkinleştir" butonuna basmak suretiyle başarıyla etkinleştirmeyi gercekleştirdim.

Bir takım guncelleme gerektiren programlar dışında Windows 10 Pro benim bilgisayarımda sorunsuz ve super bir şekilde calışıyor. Hic bir dosya kaybım olmadan aynı eski işletim sistemimi kullanır gibi kullanıyorum. Steam, oyunlar vs. her şey sorunsuz calışıyor.

Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına...

Magical Jelly Bean Keyfinder programı ile yeni windows lisans koduma bakmak istediğimde Recep Baltaş'ın paylaştığı key olan VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T kodunu gordum. Ben şimdi indirdiğim ISO dosyası ile temiz kurulum yapmak istersem hangi kodu kullanacağım? Bu lisans kodu temiz kurulumda işe yarayacak mı?