bearshare nasıl kaldırılır bearshare kaldıramıyorum ana sayfadan kaldırma mozilla ana sayfamdan kaldır sayfadan kaldırma firefox
bearshare nasıl kaldırılır, kaldırma, silinir, bilgisayardan, hakkında bilgiler
Gecen oğlum yani gecen derken dun meleklerim bilgisayara bu muzik indirme proğramını kurmuş. Bende kaldırayım dedim ama bir turlu kaldıramadım. Googleden başladım araştırmaya. Bakın şu şekilde kaldırılıyor arkadaşlarım.

Bazen yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek icin programın klasorunu silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır da o programı kaldırmaya calıştığınızda kalkmaz. Bunun icin tweakui yardımcı programı kullanabilirsiniz. Yoksa Başlat/Calıştır/Regedit i calıştırın

(Calıştır'ı klavyeden calıştırmak icin win tuşu ile R tuşuna basın.)

1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın acılan listeden

2- Software 'i acın, aynı şekilde takip edin

3- Microsoft 'u acın

4- Windows 'u acın

5- CurrentVersion 'u acın

6- Uninstall' ı acın

(Bilgisayarım HKEY_LOCAL_MACHINE Software Microsoft Windows CurrentVersion Uninstall)

Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi goreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin.

Bunlar bittikten sonra proğram ekle kaldırda proğramın olmadığını goreceksiniz daha işiniz bitmedi
Program Files teki Bear Share klasorune girin
sırasıyla once buradaki media bardaki uninstali ardından bir geriye gelip bear sharedeki uninstali calıştırın
en son yine program files ten bear share dosyasını silin biraz once yaptım başardım bilginiz olsun.