Merhabalar,

Size Fransa Lokasyonlu, DDOS Korumalı ve Limitsiz trafikli VDS Sunucu paketlerimizi duyurmak istiyorum. Paketler ve diğer detaylar;

DDOS VDS 1024
1 x Xeon E5-1620v2 3,7 GHz
1GB DDR3 RAM
30GB SATA3 Disk
Limitlendirilmemiş Trafik
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon
460Gbps ye kadar DDOS Koruma
Linux/Windows işletim sistemi

Aylık: $8.95 - Sipariş Ver

DDOS VDS 2048
2 x Xeon E5-1620v2 3,7 GHz
2GB DDR3 RAM
50GB SATA3 Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık: $14.95 - Sipariş Ver

DDOS VDS 3072
3 x Xeon E5-1620v2 3,7 GHz
3GB DDR3 RAM
75GB SATA3 Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık: $19.95 - Sipariş Ver

DDOS VDS 4096
4 x Xeon E5-1620v2 3,7 GHz
4GB DDR3 RAM
100GB SATA3 Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık: $24.95 - Sipariş Ver

Teslim suresi ve kurulum;
Windows 2008 Server VDS sunucular hemen teslim, Diğer Linux veya Windows işletim sistemleri istekleriniz, yoğunluk durumuna gore teslim sureleri 1 ila 4 saat arasında değişebilmektedir. Duruma gore belki daha da erken.

EK IP Adresleri: 3TL/Ay

Ucretsiz Panel Kurulumları;
cPanel/WHM (Linux) DirectAdmin (Linux) Kloxo (Linux) Webmin (Linux) Plesk (Linux/Windows) XOPanel (Linux/Windows) cPanel DNS Only (Linux) MyDNSConfig3 (Linux)
NOT: cPanel/WHM, DirectAdmin ve Plesk Panel lisansları dahil değildir. cPanel DNS Only, Webmin, LXAdmin (Kloxo) ve MyDNSConfig3 panelleri ucretsizdir. Sadece XOPanel icin 10 alan adı limitli beta lisans isterseniz bizim tarafımızdan başvuruda bulunup aktif edilir. Başka panel kurulumları istekleriniz icin bizimle irtibata gecebilirsiniz.

VDS Sunucuları kullanabileceğiniz alanlar;
Web hosting Radyo hosting Oyun Sunucuları Mesajlaşma programları (Skype, Yahoo & IAM) IDM & TORRENT (UP/DOWN) Kişisel veya Kurumsal projeler

NOT 2: VDS sunucuları hek unsurlarında, W a r e z paylaşımlarında, DDOS ve Botnet gibi saldırılarda kullanmak kesinlikle yasaktır! tespit veya şikayet durumunda hizmet GERİ İADESİZ iptal edilecektir.

VDS Hizmetinde bilinmesi gerekenler ve ortak ozellikler;
Barındırılan her site iceriğinden kesinlik ile muşterilerimiz sorumludur. Aylık kiralanan VDS Sunucularda geri odeme bulunmamaktadır. VDS yonetimi tamamen muşteri sorumluluğu ve kontrolu altındadır. VDS sunucularınızda destek talepleriniz icin ticket sistemi kullanılmalıdır. VDS sunucularda yedek alma sorumluluğu muşteriye aittir. VDS'lere format atma işlemi Muşteri paneli uzerinden siz kurulum yapabiliyorsunuz. Veya ucretsiz ayda 2 kere bizden isteyebilirsiniz. Odemelerinizi Banka Havalesi / EFT ve Paypal yolu ile yapabilirsiniz. (Kesintisiz odeme şeklinde PAYPAL kabul edilmektedir)

Odeme Yontemleri: PayPal ve Banka Havalesi

Turkiye Banka hesaplarımız icin Tıklayın.

Destek Sistemi;
+ 7/24/365 Ticket Sistemiyle Destek (Tum Destek Talepleri Ticket Sistemi Uzerinden Yapılmaktadır, Skype ve E-posta onbilgilendirme, teklif ve satışlar icindir.)

Her turlu soru ve goruşleriniz icin bize [email protected] adresimizden veya vps.systems kullanıcısını skypeden ekleyip bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

E-mail: [email protected]
https://vps.systems/
TR Y.S. Belge No: 1828