Evet sevdiğimiz dizileri, ucretli televizyon kanallarını izlemek icin platform satın alırız oyle değil mi illaki sizde almışınızdır. Ben belgeselleri seven biriyim onun icin Discovery izlemek icin blu TV satın aldım ayrıca olimpiyatları ve ceşitli spor dallarını izlemek icin eurosport-1, eurosport-2 kanalları da var blu TV'yi satın aldığımda muşterilere cozum odaklı yaklaşmayan, canlı sohbetdeki temsilcilerin sorununuzu ekibe ilettik donecek hikayelerine tanık oldum. Oncelikle benim sorunum ise BluTV de eurosport-1, eurosport-2 ve Discovery kanallarının acılmaması bilgisayardan internet tarayıcıları uzerinden acılmadığını tum cihazlarda aynı şekilde girmediğini belirtsem de size donuş yapacağız deyip ya da cozum odaklı olmayan basit oneriler de oyalıyorlar bilgisayarımdan tum tarayıcılardan, girmeme rağmen bu kanallar acmıyor blu TV de, sadece iOS, uzerinden mobilden izleyebiliyorsun, bende internete genellikle PC'den giren bir insanım ayrıca tum diğer mobil cihazlardan bile aynı şekilde tarayıcı ile bu kanallar acmıyor. Sorun blu TV kaynaklı ama soruna cozum uretemiyorlar. Neden BluTV cozum odaklı sorunlara yaklaşmıyorlar?