facebookta kim silmiş
facebookta kişi silme

facebookta silenleri gormek
facede kim silmiş
facede kim beni engellemiş
facede kim beni silmiş

Evet Melek'ler, Facebook sayfanızda kim sizi silmiş, merak mı ediyor sunuz? O halde buyrun oğrenin diyoruz. Cunku biz bu yazımızda Facede kim beni silmiş merakınızı gideriyoruz. Burda ki bilgilerimiz doğrultusunda sizi silenleri gorebileceksiniz Melek'ler.

Facebook'ta sizi kim sildi
unfriend finder facebook indir

Facebook'ta yuzlerce arkadaşınız var ve sizi kimin sildiğini bilmek istiyorsunuz.Bir donem msn'de beni kim engellemiş..sorusu bu sıralar Facebook'da beni kim silmiş? e donuşmuş durumda.İşte şimdi sizlere tanıtacağımız eklenti ile facebookta sizi kim sildiyse oğreneceksiniz. Ancak eklentiyi yukledikten sonraki zamanlarda sizi silenleri ya da hesabını kapatanları gorebiliyorsunuz. Arac aynı zamanda gonderdiğiniz arkadaşlık isteklerini de listeliyor ve kabul edilmediğinde sizi bilgilendiriyor.Herhangi bir arkadaşınız sizi sildiğinde, bunu bir Facebook uyarısı olarak alıyorsunuz.Tabii dilerseniz uyarıyı kapatabilirsiniz.

Unfriend Finder script, Chrome, Firefox, Safari, IE ve Opera'da calışıyor. Chrome'da sadece bir eklenti yuklemeniz yeterli oluyor, Firefox'da ise oncelikle Greasemonkey'i yuklemelisiniz.

Unfriend Finder'i yuklemek icin
BURAYA TIKLAYIN Melek'ler.