Merhaba,

Sizlere İngiltere lokasyon vps hizmetlerimizi tanıtmak istiyoruz.
Aşağıdaki konumuzda Turkiye lokasyoon sunucularımızı inceleyebilirsiniz ve muşteri yorumlarımıza goz atabilirsiniz,

Sektorde uzun yıllardır bulunmamızdan dolayı muşteri ihtiyaclarını cok iyi analiz edip ihtiyaclarınıza uygun cozumler ureterek hizmet vermeye calışıyoruz. Trustlayer Firması %100 muşteri memnuniyetini hedef edinmiştir.Bundan dolayı tum muşterilerimizin ihtiyaclarını doğru şekilde anlayıp cozum odaklı calışıyoruz.

Gercek Destek !
Gunun hangi saati destek talebi oluşturursanız oluşturun maxsimum 30 dakika icerisinde donuş sağlıyoruz. Vardiyalı calışma sistemimiz sayesinde hicbir sorununuz cozumsuz kalmıyor en hızlı surede donuş yaparak sorununuzu cozume ulaştırıyoruz!

Muşteri Panelimiz;
Size buyuk kolaylık sağlayan muşteri panelimizi sizin icin cok kullanışlı tasarladık, Tum işlemlerinizi teknik bilginiz dahi olmasa panelinizde anlık olarak yapılabilmektedir.

Yedekleriniz Bizim icin onemlidir;
Size ve sitelerinize cok onem veren Trustlayer, Emeklerinizi hicbir zaman goz ardı etmez ! Yedekleriniz guvende olsun diye tum muşterilerimize 25 Gb depolama alanını ucretsiz sunuyoruz.(Sipariş esnasında secmeyi unutmayız)

Bırakın Sitelerinizi Biz taşıyalım !
Eski sunucunuzdaki tum sitelerinizi zahmetsizce yeni sunucunuza aktarıyoruz. Siz sadece Ns adreslerinizi guncelleyiniz ve gerisini uzman ekibimize bırakınız.

Ekibimiz ;
Sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedef edinmiş olan Trustlayer ekibindeki her personel alanında uzman kişilerden oluşmuştur.

Geri odeme garantisi
Domain işlemleri haric tum hizmetlerimizde 7 gun geri odeme garantisi vardır.

VPS Paketlerimiz, Sizi hic bir zaman yarı yolda bırakmaz.

UK - Silver Paket;
250MB Garanti Ram
512MB Aşılabilir Ram
30GB Disk Alanı
Sınırsız Trafik
25 Gb Depolama Alanı
Yonetim Paneli

Aylık Fiyatı ; 9.99 TL
Hemen Sipariş Ver (Anında Kurulum)

UK Silver-2 Paket;
512MB Garanti Ram
768MB Aşılabilir Ram
40GB Disk Alanı
Sınırsız Trafik
25 Gb Depolama Alanı
Yonetim Paneli

Aylık Fiyatı ; 14.99 TL

UK Bronze Paket;
1024MB Garanti Ram
1536MB Aşılabilir Ram
60GB Disk Alanı
Sınırsız Trafik
25 Gb Depolama Alanı
Yonetim Paneli

Aylık Fiyatı ; 19.99 TL

UK Bronze-2 Paket;
1536MB Garanti Ram
2048MB Aşılabilir Ram
80GB Disk Alanı
Sınırsız Trafik
25 Gb Depolama Alanı
Yonetim Paneli

Aylık Fiyatı ; 24.99 TL

UK Gold Paket;
2048MB Garanti Ram
3072MB Aşılabilir Ram
100GB Disk Alanı
Sınırsız Trafik/SIZE]
25 Gb Depolama Alanı
Yonetim Paneli

Aylık Fiyatı ; 29.99 TL

UK Gold-2 Paket;
4096MB Garanti Ram
4096MB Aşılabilir Ram
120GB Disk Alanı
Sınırsız Trafik
25 Gb Depolama Alanı
Yonetim Paneli

Aylık Fiyatı ; 37.99 TL

Sistem uzerinden vereceğiniz tum siparişlerinizde paypal veya Kredi Kartı ile odeme yaptığınızda hizmetiniz otomatik olarak anında kurulacaktır. Beklemek ve Odeme onayı yok.

Odeme Yontemi;
Paypal
Kredi Kartı
Kredi Kartı (Taksitli)
Eft/Havale

Muşteri Panelimizden Goruntuler,

Sizde Mutlu muşteri olmak icin fırsatlardan yararlanın,

orcanto' Alıntı:
az once Kendilerinde 1 tane VPS aldım Hemen Kurmaya başladılar Cok ilgililer Sitelerimde sorunsuz calışıyor cok teşekkur ederim
Genişletmek icin tıkla ...

YaTCinG' Alıntı:
Gold-2 Paket icin arkadaştan test rica ettim daha once vps kullanmadığım icin sağolsun cok ilgili ve alakalı yaklaştı muşteri memnuniyeti gercekten %100 olumlu bilmediğiniz veya karar veremediğiniz konularda fikir verip sıkılmadan yardımcı oluyor.

RumbleFish' Alıntı:
Telefon uzerinde uzun soluklu bir goruşme sonrasın'da kendilerinin bana ilgili ve anlayışlı yaklaşımları uzerine sozumu senet bilerek sunucu kurulumunu gece yarısı kurarak sabah bana soz verdikleri saat'de ulaştırdıkları icin kendilerine oncelikle teşekkur ediyorum.

Sektor'de boylesine ilgili ve anlayışlı/saygılı arkadaşları gormek ve yaklaşımlarına bizzat tanık olmak hem memnun edici ( muşteri - olarak ) hemde gurur verici ( hizmet veren ) 'lere bizzat şahit olmak adına, Allah yollarını acık etsin.

Bugun an itibariyle ile sunucu yapılandırma calışmaları tamamlanmış olup tarafıma iletilmiştir.

Kendilerine bu konu ile alakalı olarak tekrar'dan teşekkur ediyorum. VPS, VDS, Reseller ve harici Web Hosting sektorunde kendileri ile daha bugun ilk gunumun olmasını dile getirerek boylesine kaliteli ve hızlı bir destek veren ek olarak'da ticket harici telefon uzerinden muşteriyi memnun edebilecek şekilde diksiyonu duzgun ve performansı yuksek bir sunucu uzerinden hizmet almanın keyfini yaşamak gerekiyor.

Uzun sureli olarak kendileriyle artık calışacağız. Birbirimize her konuda soz verdik ve konuşma sonrasın'da akabinde calışmaya beraber başladık artık, bundan sonrasına denicek pek bir şey bulamıyorum.

Her zaman mutlu muşteriler sloganını baz alarak beraber uzun sureli olarak calışmak dileğiyle; Calışmak isteyen arkadaşların kendilerinin vereceği hizmetin kalitesini duşunmeksizin tamamen memnun olacaklarının garantisini tamamen kendimin sunduğunu dile getirerek, hayırlı kazanclar ve bol kazanclar diliyorum.

Saygılar.

Tozan' Alıntı:
vps alınmıştır. Hizmet cok iyi tavsiye edilir.

Zamunda' Alıntı:
1 adet vps aldım ve sitemi icine kurduk boyle hız gormedim ben... gerek google gerek sistem anında uyum sağladı ve şunu anlamış oldum bir site vds'de olursa google anında index cekiyor..

RapStyle' Alıntı:
VPS Almak isteyenler hic duşunmeden alabilirler .

msn ve ticket lere hızlı cevap veriyorlar hayırlı satışlar

mrtoxic' Alıntı:
1 adet test vps alınmıştır. Dakikalar icinde kurulum gercekleşti. Teşekkurler

subwoofer44' Alıntı:
1 adet test amaclı vps alındı. 2 dakika da aktif edildi. teşekkurler

ByKuzey' Alıntı:
Test Vps İcin Goruşme Yapılıyor Arkadaş İlgili Herkez İcin Faydalı Olur İnşallah Bol Kazanclar.

Turktakimi' Alıntı:
1 haftalık test vps teslim edildi

belirtmem gerekenler :

o kadar ilgili ki hala şaşkınım (umarım hep boyle devam ederler)
panelden herşeyi yonetebiliyorsunuz

team viewerdan bile yardımcı oldu sağolsun bu 1 haftanın sonunda aylık paket ve sonrasında yıllık paket ile devam etmeyi planlıyorum calışacak arkadaşlarada şiddetle oneriyorum

magzaci' Alıntı:
bir adet vps gold sipariş verildi şimdiden cok ilgililer destekleri mukemmel sunucuyu kullandıkca bu konudan yorumlarımızı yaparız

Somebody' Alıntı:
1 adet satın alınmıştır ve anında hizmet sağlanmıştır. Alakasından dolayı teşekkur ediyorum kendisine

YaTCinG' Alıntı:
1 adet Gold-2 Paket alınmıştır.

Kurumsal Bilgiler;
Web : http://cp.trustlayer.net
E-mail: [email protected]
Adres : Buyuk Oto Tic.Merkezi 104 Sokak No:12 Yıldırım/Bursa
Sabit Tel: 0850 302 0 144
Yer Sağlayıcı Belge NO : 2622