Merhaba arkadaslar... Uzun suren WINDOWS eziyetinden 2-3 gun once itibariyle kurtulmus bulunuyorum. Merhaba MAC dostlari elveda WINDOWS/PC... Daha once de bu formu (forumtr'den itibaren) kullaniyordum. Artik MAC bolumu oldugu icin yine kullanmaya devam edecegiz anlasilan

... Simdiden paylasimda bulunan (bulunmus) butun arkadaslara tesekkurleri borc biliyorum. MAC'in farkini gun gectikce anliyorum. Performans testleri filan hikaye... Anasini satiym iki programi ayni anda aciym de normal pc'de rezillik, beklemeler, kilitlenmeler vs. Sonunda arkadaslarin tavsiyesi ve WINDOWS'a olan kizginligimin ardindan MAC'ime (G5, 20" / 160 GB / 1024 RAM) kavustum. Oneren arkadaslara ve forumdaki tum MAC'cilere her ne kadar kendilerini AZ TANITMIS OLSALAR dahi SONSUZ tesekkurler... Madem boyle bi isletim/bilgisayar varmis benim niye haberim olmamis bugune kadar ??? Zaten toplumdan hep ayri hayat tarzim oldu.. Nokia yerine Siemens SX1 kullanirim, Uydur kaydir vasifsiz arabalara 10-20 milyar fazla vermeyip, cok cok daha ustun ozelliklere sahip Ford Mondeo kullanirim... vs. vs.
Henuz kusura bakmayin paylasacak bir seyim yok

sizlerden aliyorum. Emegi gecenlere tesekkur. Saniyorum ilk yapmam gereken Isletim Sistemini (Su anda 10.3.9 kurulu)
Tiger'a 10.4... gecirmek olacak. Ondan sonra devam edeyim istiyorum. Mac sitelerini yeni gezmeye basladim ancak bulamadim. Eger link (mumkunse tek link)
bilen arkadaslar varsa ve yazarlarsa sevinirim. Yoksa arayip bulacagiz demek ki... Sizlerden once ben bulursam farkli bi baslik altinda yazarim.
Hadi kolay gelsin..