21 Ekim 2022 tarihinde Bionluk uzerinden bir ozel teklif gordum. Ozel teklif bana uyuyordu, ben de ozel teklifi gonderdim. Alıcı ile konuştuk. İkimizde kabul ettik teklifi. Alıcı ozel teklif parasını odedi Bionluk uzerinden. Ben de projeyi yapmaya başladım. Proje 1 Kasım 2022 tarihinde bitti. Ben ve alıcı siparişi onayladık ve değerlendirmeleri yaptık. Aradan 1 gun gecmesine rağmen cuzdanıma paranın yatmadığını gordum. Bu yuzden cozum merkezine yazdım. Cozum merkezi sipariş teslim edilmiş olarak gorunuyor, bu yuzden para havuz hesabından cıktı dediler. Para havuz hesabından cıktıysa benim cuzdanıma tarih olmuş 12 Kasım hÂl neden para yatmadı? Sonra alıcı ve Bionluk benden kaynak kodlarını istedi. Ben de eksiksiz bir şekilde kaynak kodlarını attım. Ardından kaynak kodlarını sunucuya entegre ederken hatalar almaya başladık, hatalar uzerinde yaklaşık 1 gundur ikimizde calıştık. Fakat hatalar cozulmedi. Biz de hatalar cozulmediği icin ve yeni bir sunucu kiralamak cok maliyetli olacağı icin siparişi iptal etmek istedik. İkimizde siparişi iptal etmek istiyoruz diye ayrıntılı bir şekilde 3 Kasım 2022 tarihinde cozum merkezi'ne yazdık. Fakat 3 Kasım'dan beri ses seda yok. Beni 2 gun once aradı Bionluk. Alıcıya yardımcı olmanız gerekiyor dediler. Ben de zaten kaynak kodlarını attığımı belirttim, fakat nafile, anlamıyorlar. Ben zaten kaynak kodlarını attım, alıcının istediği projeyi de yaptım, daha ne kadar yardımcı olmam gerekiyor? Ne guzel işimi yapıyordum Bionluk uzerinden. 2 haftadır 3000 TL'yi atmıyorlar tarafıma. Bionluk'a guveniyordum, dolandırmaz, kotu bir şey yapmaz diye fakat bu kadar guvenmemek lazımmış. Freelancer olmak isteyenler bu firmaya guvenmeyin. Buyuk paralar işin icerisine girdiği zaman başınız yazar. Boyle bir şey olamaz ya. Sanki 300.000 TL istiyoruz, alt tarafı 3000 TL. Yazık, gercekten yazık.
Aşağıda ekran goruntuleri yer alıyor.