Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından Onkoloji Hastanesinde inşa ettirilen kamelya Gaziantep Universitesi Rektoru Prof. Yavuz Coşkun tarafından hizmete acıldı.
Empati Derneğinin Onkoloji Hastanesinin surekli yanında olacağını ifade eden Başkan Pınar Topcuoğlu Derneğimiz Onkoloji hastanesinin genel ve bireysel ihtiyaclarının karşılanması yonunde surekli destek olmaya devam edecektir dedi.
Gaziantep Universitesine bağlı olarak faaliyet gosteren ve bolge illerine yonelikte hizmetler gercekleştiren Onkoloji Hastanesinin en buyuk ihtiyaclarından birisi olan kamelyası Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından yaptırılarak hizmete sokuldu.
Son yıllarda mesleki alandaki buyuk başarılarıyla dikkat ceken yuksek mimar Ceren Severoğlu Uğurluer tarafından tasarlanarak projelendirilen ve Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından inşası yaptırılan kamelya GAUN Rektoru Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Onkoloji Hastanesi Baş Hekimi Prof. Dr. Levent Elbeyli, Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Gaziantep Şube Başkanı Vakfı Dr. AlÂeddin Demircan, Yonetim Kurulu Uyeleri Dr. Mustafa Ozgun, Avukat Aysel Tokatlı, Empati Sosyal Sorumluluk Dernek Başkanı Pınar Topcuoğlu, yonetim kurulu uyeleri ve cok sayıda davetli katıldı.
Yapılan kamelyanın gerek onkoloji hastanesinde yatan hastalar gerekse yakınları icin buyuk onem taşıdığına dikkat ceken GAUN Rektoru Prof. Dr. Yavuz Coşkun Tıp Fakultesine bağlı olarak faaliyet gosteren Onkoloji Hastanesi Gazianteplilerin ortak eseridir. Bugun acılışı yapılan bu kamelya gerek hastalarımızın gerekse yakınlarının cok buyuk ihtiyaclarını karşılayacaktır. Kurulduğu gunden bu yana kamuoyunda varlığını ciddi calışmalarıyla hissetiren Empati Derneğine teşekkur ediyoruz dedi.
Amaclarının toplumsal ihtiyacların karşılanması yonunde projeler uretmek olduğunu ifade eden Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Pınar Topcuoğlu Onkoloji hastanesi ve ozellikle burada tedavi goren losemili hastalar bizler icin en buyuk hassasiyettir. Derneğimiz hastalarla surekli birlikte olmakta ve ozellikle cocuklarımıza destek olmaya calışmaktayız. Bizlere boyle bir hizmet fırsatı veren Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Gaziantep Şubesine teşekkur ediyoruz. Onların onerisiyle boyle bir calışma yaptık ve bu onerilerinin ne kadar yerinde olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz dedi. Duzenlenen torenle hizmete giren kamelyada losemili cocuklar resim derslerini yaparak ilk kamelya faaliyetlerini gercekleştirdi.
Torenin ardından Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Pınar Topcuoğlu Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Gaziantep Şube Başkanı Dr. AlÂeddin Demircana ve kamelya yapımında destek olan kurum ve kuruluşlara birer teşekkur plaketi verdi.