Reklamz hakkında bir kac bilgi vermek istiyorum kendi tecrubelerim uzerinden herkes katılmayabilir ama coğunluğun katılacağını duşunuyorum.
Chatin reklamlarında reklamz'la calıştım 2. odemede işe girdim ve 2. odemeyi aldım ama asıl buyuk odemem 3. deydi ve 3. odemeyi telsimin kendilerine yapmadıklarını soyleyerek bizi kandırdılar ne kadar gercek ne kadar yalan bilmiyorum ama yapılmış anlaşmanın odenmemesi gibi bir durum olamaz imkansız bu bence!
Nokia reklamları oldu forumdan bir cok katılmıştır kimseye istatistik paneli vermediler isteyene screenshoot gonderirz dediler diye hatırlıyorum hic alamadım kampanya durduruldu hile var diye Turkiye genelinde sonucları gonderdiler gunluk 50k tekil hiti bulan butun sitelerimde sabit olarak yayınladıgım 468x60 728x90 120x600 bannerlerin 1 aylık reklam sonucu bana 17 milyondu bunuda odemiyeceklerdi neden 25 ytl sınırı vardı sonra tepki uzerine odediler.
Şimdi ise ringofon ile calışıyorlar sonuc adam başına 1$ odeyen her cuma odeme yapan ringofon(yakın bir soyledi bunu) şuan ayda 1 defa odeme yapıcakmış ve 0.55 uzerinden daha fazla uye yaparsanız biraz daha artıyor. %15 kesintiside hoş bir durum.
Sonuc : Reklamz'ın oldugu işe bulaşmayın ben fatura kesip bizim adımıza odeme yaptıklarına bile emin değilim..
Kendi goruşlerimdir yanlışım olabilir duzeltip kendi yorumlarınızıda ekleyebilirsiniz.