Bu foruma uye olan coğu arkadaş internetten para kazanmak cumlesini pek cok kez duymuştur diye duşunuyorum. ama benim anlatacağım sistem pek de oyle bilmem kac tıklamada şukadar dolar veriyor cinsinden değil.
başlıktada yazdığım gibi bir e-alışveriş merkezinden dukkan kiraladığınızı duşunun ve bu dukkan 5 dakikada kurulabilecek bir internet sitesi olduğunu duşunun. Super olmazmıydı? hemde hic bir web tasarımı, joomlaa vs bilmenize gerek yok.
e-ticarette cığır acıcak bu sistem Turkiye'de ve Dunya'da bir ilki gercekleştiriyor.
bir dukkandan ayda 2000 TL gelir elde etmek mumkundur fakat siz 2 dukkan alarak geliri ikiye katlayabilirsiniz. hemde sistem otomatik calışmaktadır. sizin tek yapmanız gereken şey arada sırada sitenizi tanıtmak. diğer internetten para kazanma sistemlerini bir kenara bırakın ve bu sisteme bir goz atın diyorum ben.
Ayrıca bu sistemde bir referansla kayıt olmak cok iyi bir avantajdır cunku uye olup bir dukkan actığınızda bir gruba girmek sizin yararınıza olucaktır.
ayrıntıları okuduktan sonra ne demek istediğimi cok daha iyi anlıyacaksınız.
Videolu Hazırlanmış Ayrıntılı bilgiler icin BUYURUN... (Refli)
Site (Refsiz)
Ekleme: Musa Erdoğmuş'u tanımayan yoktur sanırım. Bu projenin oncusu olan Musa beyin sunduğu "İnternetten para kazanmak" UCRETSİZ online seminere katılmak icin acele edin arkadaşlar. cuma gunu (27.01.2012) akşam 20.00 de internet uzerinden tum sorulara cevap verecektir.
Gun icerisinde siteye girip on kayıt yaptırdığınız takdirde mailinize gelicek olan seminer davetiyenizi hemen alın. eğer davetiye gelmezse bana PM atabilirsiniz. elimden geleni yaparım.
Ayrıca sadece online değil bu hafta sonu UCRETSİZ FİZİKİ seminerde verilecektir. (Şahsen 2 kez katıldım) İlgili olan arkadaşlar yaşadıkları şehirlerini buraya yazarsa soyleyebilirim veya dediğim gibi linkten on kayıt yaptırdığınız takdirde davetiyeler size gelecektir. Sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olamaya calışıcağım.
On Kayıt ve Davetiyeler İcin...