İnternetten Gercekten Para Kazanmak İsteyenlere

Merhaba arkadaşlar,

Aslında genelde boyle yazılar yazmam.Ancak 0.01 kuruş icin bile o kadar cok uğraşan insan gorunce bu yazıyı yazma gereksinimi hissettim.Cunku 1-2 sene once ki halimi hatırladım.Arkadaşlar internet size bir cok para kazanma vaadi sunar, ancak bunların coğu faso fiso dur yada cok minimum fiyatlardır.Zamanında anket doldurtup anket başı 100 dolar veren siteler vardı.Tabi hepsi scamdı yani hicbiri gercek değildi.Ay sonunda nedense hepsinin sitesi kapanır ve sozde hostingde problem cıkardı.Ancak ben bir sure sonra internetten bu şekilde kazanılamayacağını anladım.

Nasıl Kazanıcaksınız ?

Arkadaşlar internette en kesin kazanma yolu site acmaktır.Bakın size net soyluyorum eğer biraz sabırlıysanız ve biraz da vaktiniz varsa cok iyi gelirler elde edersiniz. Şuanda sitelerimden aylık kazandığım para 500 dolara yakın.Tabi bu cok buyuk bir miktar değil ancak eskiden kullandığım ptc sitelerini duşununce gayet iyi bir oran.Bir site acın ve o siteniz icinde para harcamaktan kacınmayın.Ben şunu anladım.Birşeyler yatırmadan birşeyler kazanamazsınız.Oyle yatıracağınız miktarlar cokta değil şuanda internet piyasasında 20-30 lira harcayarak bile iyi hizmetler alabilirsiniz.Sadece iyi araştırma yapmanız lazım.Siz her ay kenara 30 lira atsanız ve bu benim site butcem deseniz ve o butceyi her ay siteniz icin harcasınız.2-3 ay sonra siteniz cok iyi yerlere gelecektir ve sizde iyi kazanmaya başlayacaksınızdır.Bende ilk başlarda hep cekindim para harcamak icin ancak şunu cok net anladım.Kazanmak icin birşeyler vermeniz gerekmekte.Tabi bu hizmetleri sizde parayla satabilirsiniz.Yani sizde hizmet satarak para kazanabilirsiniz.Ancak bu geliriniz sitenizden gelen para kadar cok olmayacaktır.Cunku sitede bir kez sisteminizi kurdunuğunuzda rahatca kazanmaya başlarsınız.Şimdi sizde diyeceksiniz.Eee sen yapmıyomusun bu hizmet satış işlerini.Doğru yapıyorum ancak acil nakit lazımsa yapıyorum yada boş vaktim varsa harclık olsun diye yapıyorum.Bu yuzden size tavsiyem ilk once iyinet seo bolumune gidin ve orada Eif'in yazdığı tum makaleleri okuyun.Sonra gidin bir blogger site acın ve bunları orada deneyin.Zaten bir sure sonra tecrubeleneceksiniz.İşte o zaman esas sitenizi acıp sizde kazanabileceksiniz.

Bu makaleyi yalnızca bilgilendirme amaclı yazdım.Cunku 1 kuruşa uyelik vb işlemler yapan insanları gordukce emeklerine vakitlerine deymez diyorum.Umarım sizi bu konuda biraz olsun bilgilendirebilmişimdir ve size biraz olsun ilham verebilmişimdir.Sağlıcakla kalın​

Not: Arkadaşlar yazıyı cok aceleye getirdim.O yuzden bir cok yerde anlam duşukluğu oldu.Zaman eklerini vs yanlış kullandım bazı yerlerde.Kusuruma bakmayın.Vaktimin olduğu bir zamanda makaleyi duzenleyeceğim.

Yazı iyinet.com forumundan "sadace" nickli uyeye aittir.İzin alınmadan başka bir yerde yayınlanamaz.Aksi halde spam bildiriminde bulunmaktan kacınmayacağım.