Oncelikle herkese merhaba arkadaşlar benim Facebook hesabım 2 gun once birden hata verdi (sanırım sık sık farklı yerlerden Facebook'a bağlandığım icin) ve bu sorunun cozumunu bir turlu bulamadım, Facebook'a giriş yapınca da şu yazı cıkıyor ;

"Şupheli Hesap Hareketleri Tespit Ettik
Gorunuşe gore, başka birinin veya internet sitesinin sana ait bazı hassas hesap bilgilerine erişmiş olmasından dolayı hesabın spam yayıyor.

Bazen spam gondericiler hesabından erişim jetonu gibi belirli bir bilgi karşılığında sana harika bir fırsat sunan (or. ucretsiz ucak bileti) sahte bir Sayfa oluşturduğunda bu durum oluşur.

Hesabını guvene aldık ve doğrudan senden gelmeyen yakınlardaki hesap hareketlerini temizlemene yardımcı olacağız.

Devam seceneğine tıkladığımda ise ;

Facebook'ta Emniyette Olma
Hesabınızı guvende tutmanıza yardımcı olacak birkac ipucu:
Arkadaşlarınızdan gelmiş olsa bile, şupheli bağlantılara tıklamayın Facebook hesabınızdaki hassas bilgileri başka kişilerle veya internet siteleriyle paylaşmayın Ve onun ardından ;

Uzgunuz, bir hata oluştu.

Bunu en kısa surede duzeltmek icin calışıyoruz.
Geri Don"

Hatası cıkıyor, size sorum şu ben bu sorunu en kısa surede duzeltebilir miyim yoksa facebook kendi kendine mi bu sorunu cozecek, cevaplarınızı bekliyorum.