Matematik: Oğlum, senin o kafanı 5`e boler, y=3x4 bağlantısına gore vucudunu eklemlere ayırırım.
Biyoloji: Cocuğum senin DNA yapını bozar,hucrelerindeki mitokondrileri yok ederek enerjisiz bırakırım, terliksi hayvana donersin ona gore.
Tarih: Bana bakın! Deli İbrahim`in torunları, sizi Ankara Savaşı`ndan cıkmış Beyazıt`a ceviririm. Hudavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız.
Resim: Cenesi fazla duşeni tahtaya kaldırır, modellik yaptırırım.
Coğrafya: Oğlum, yorungeden cıkma! Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır, 26-45 doğu meridyenine surer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırım kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun.
Edebiyat: Hic mubalağa etmiyorum. Seni edebi bir parca olarak parcalar, bir guzel gazelini okurum.
Kimya: Bakın! Kafamı bozmayın! Sizi atomlarınıza ayırır, oksijen yerine sozlude iyot yuttururum. Hasan 2 Salak Osman 4`e donersiniz.
Beden Eğitimi: Bak nasıl konuşuyor hala! Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış oğrenci gostereceğim.
Muzik: Biraz daha konuşmaya devam ederseniz, saz sapıyla hepinizin ensurumantal olarak notalarını cıkarır, solfejik beraber ve solo vuruşlarınızı da…haa! Bakın o zaman nasıl miskin kuzulara donuyorsunuz
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- Oğretmenler nasıl tehdit eder???