Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 gun once Millenicom'daki 35Mbps paketimi 2 oda oteden cekmediği, modem dibinde bile duşuk hız verdiği icin TurkNet'e gecişimi sağladım. Modem aynı modem ZTE zxhn H298A marka TT'nin fiber diye verdiği modem. Millenicom aboneliğimde aldım modemi ve taş patlasa 6 ay kullanmışımdır. TurkNet'te altyapım fiber olduğu dolayısıyla 100Mbps paketine gectim. Geldiği anda modem dibinde telefonla hız testi yaptım(kablolu yap demeyin lutfen Ethernet kablosuna sahip değilim) telefondan 47Mbps aldım ve iki oda otede(5-6 metre arada iki duvar var PC'de sağlam bir Wi-Fi adaptorum var) olan PC'de hız testi yaptığımda surekli değişiyor. Bir 19 bir 21 bir 38 bir 32 hep bu civarlarda alıyorum ama bazen 8Mbps aldığım bile oldu. NetSpeed'den hız testi yaptığımda fiberle aramda 0 metre var bu da ev icine fiber cekilmiş oluyor sanırım. Sizce bu değerleri almam normal mi TurkNet arıza kaydı actım bolgedeki yoğunluk dolayısıyla alakalı falan diyorlar. Normalde bugun performansı normal duzeye cekeriz dediler ama bugun bana ulaşmadılar. Sizce 100 Mbps hatta yaşadığım bu rezaletin kaynağı nedir?