Merhabalar, ben 2 hafta oncesine kadar Millenicom kullanıyordum ve internet kopma sorunum hic olmuyordu. TurkNet'e gectiğim ilk hafta cumartesi dışında tum gunler internetim sadece akşam 8 veya 9'dan sonra aktif bir şekilde kullanabildim. Onun dışında kullanamayacağım kadar cok internet bağlantım koptu ve gecen cumartesi ve pazar dışında her gun internet bağlantım gitmeye devam etti. Alt yapım 82 Mbps destekliyor ve ben 100 Mbps internet vermeleri icin tarife değişikliği yaptım normalde 75 icin anlaşma yapacaktım ama menu de olmadığından 100 Mbps'ye yukselttim. Modem de sorunum olduğunu duşunmuyorum modem de problem olsaydı TurkNet'e gecmeden once aynısı olurdu modemim Millenicom'dan aldığım modem. Eğer modemimden kaynaklanıyorsa modem değişmeye razıyım internet sorunumu nasıl cozebilirim? TurkNet'e gonderdiğim tum destek kayıtlarından sonuc alamadım son 24 saat icinde sorunsuz bir şekilde kullanabildiğinizi goruyoruz tarzında mesajlar geliyor. Turk Telekom'da sorun muşteri kaynaklıdır tarzında mesajlar gonderiyor. Aynı problemi yaşayıp duzeltenler varsa veya nasıl duzeltebileceğim hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.