Merhabalar, hayatımda gorduğum en rezil firmaların ust kısmına oturdu bu firma. Hemen detaylara inelim.
Askerde olduğum surecte eve internet bağlatmak istedim ve başvurumu yaptım. Gelen ekip ile goruştuğumde modemimin olmadığını ve test modemi ile işlem yapılmasını istedim, gelen ekip kurulumu tamamlayıp gitmiş. Eve geldim 2 modem değiştirdim ve hattım bağlantım gelmedi, sonraki surecte evime destek istedim online işlemler uzerinden TT iletildi sorununuz gibi şeyler dondu surekli, 4. gun sonunda sinirlenip NetSpeed ve TT'ye başvuru yaptım hangisi once donerse ona gececeğim dedim ve aynı gun TT geldi kurulumu yaptı. Sonrasında TurkNet ile iptal surecine girdim.
E-Devlet ilk aklıma gelmedi, online işlemler uzerinden ilerlettim ilk başvuruda işte yukarıda abone no haric bir şey olmayacak gibi geri donuş aldım, tamam dedim yeniden mail attım ve işleme alındı. Sonrasında araya hafta sonunun da girmesiyle 4 gun sonra iptal dilekcem onaylandı(8 Aralık 2020). Ben firmadan aktivasyon odemesi beklerken online işlemlere girdim ve bir 44 TL'lik fatura daha gordum ve şaşkına dondum. Hattımın aktif olma suresinin ustunden 34 gun gecmemişti ve iptal ettirmiştim. Hemen destek ile iletişime gectim hattımın 11 Kasım 2020'de aktif olduğunu ve bu faturanın iptal olmasını ve odediğim tutarın iptalini istedim firma bunu goremiyoruz, ay sonu bakarız gibi komik bir cevap verdi. Sonrasında sizinle mi uğraşacağım diyerek THH'ye başvurumu yaptım. Bu sureci buradan guncelleyeceğim.
Sinirden o an icin odediğim faturanın da parasını istemişim, sonradan fark ettim. Problem değil, onun ile alakalı bir donuşte olmadı zaten.
TT'ye gectikten sonra sadece karşılaştırma yapmak icin giriş yapıp kullanmıştım. Sonrasında zaten kurtulmuşum dedim.
THH sureci. Başvuruda bu durumu anlattım, detayına tekrar girmeyeceğim. Adım adım burayı guncelleyeceğim.
Guncelleme 17 Aralık 2020
İnsanları cileden cıkarttıktan sonra gelen sonuc. Dun goremiyordunuz bugun nasıl cozuldu acaba merak etmedim değil...